Казахстанската Ванга: Краят на Путин е близо!

През 2019 г. в Русия ще се появи нов лидер, който ще поведе страната по пътя към благоденствието. Това предвижда ясновидката Вера Лион, която е наричана Ванга от Казахстан.

Въпреки че е родена в Екатеринбург, Вера Лион се премества да живее в Казахстан, откъдето идва и прозвището ѝ. Според руските медии предсказанията ѝ се сбъдват много често, което прави задължително вслушването в тях.

Лион предупреждава, че през 2019 г. Русия я очакват големи промени, главно в политически план. Според нея на власт в страната ще дойде нов човек. Новият лидер няма веднага да завоюва сърцата на руснаците, но в края на краищата ще поведе страната към благоденствие. Вера твърди, че с идването на новия лидер ще бъде извършена масова чистка на чиновници.

Новите млади кадри ще вдъхнат жизнени сили на страната, като ѝ придадат нов импулс за развитие. Вера Лион предсказа и бъдещето на Украйна. Според нея в перспектива конфликтът в източните части на страната ще затихне, но мирът няма да настъпи много скоро. В близко бъдеще Украйна я очакват тежки изпитания, твърди тя.