Майка удави и изгори 4-годишната си дъщеря, Исус й наредил

Карла Ан Харис имала видения, в които виждала ангели, след което започнала да вярва, че трябва да жертва детето си, за да докаже своята вяра.

38-годишната Карли удави 4-годишната си дъщеря Амелия във вана, защото вярвала, че трябва да я жертва за Бога. Тя й казала: „Ще се видим в рая“, преди да я удави, а след това изгорила тялото й.

Преди убийството на детето си майката му казала, че ще види ангели, стана ясно по време на съдебното дело. Процесът срещу майката в Южен Уелс за трагедията, която настъпила на 8 юни тази година, започна днес. Както посочват прокурорите тя „умишлено удавила детето във вана, пълна с вода“, тялото скрила в тоалетната, а след това го отнесла в двора, където го подпалила.

Карла Ан Харис имала „тежки психични проблеми“ и получила нервно разстройство, след което започнала да вярва, че трябва да спаси света. Смята се, че е страдала от шизофрения. Тя имала видения, в които виждала ангели, след което започнала да вярва, че трябва да жертва детето си, за да докаже своята вяра.

В деня на убийството тя също така пила амфетамини, от които вярвала, че й се отваря „третото око“.

В онзи ден в 10 часа тя казала: „Амелия отиде в рая, не ходете в двора, тя отиде на небето.“ Около 45 минути по-рано съседът чу нещо, което звучало като да крещи момичето:  „Мамо, мамо“. Свидетелят съобщи, че е видял изгорена част от крака му. След убийството  казала на съседа: „Бог ще бъде с нея. Ангелите я взеха“, след което човекът сигнализирал на полицията.
Тялото било поставено на стол и усещала миризмата на изгоряло месо. Майката казала на полицаите, че „Исус я е накарал да направи това“. По време на процеса тя каза, че убийството трябвало да се извърши един ден по-рано, защото „звездите бяха перфектно разпределени“. И затова „опропастила“ убийството, защото не го извършила ден преди това.

Членовете на журито чуха, че Харис се е наричала „чудовище“, когато е била арестувана и че в полицейския участък казала, че заслужава да умре. „Какво направих?“ Моето малко момиче, ангелите казаха, че това трябва да се случи „, казала тя.

Аутопсията потвърждава, че детето е удавено и че не е било запалено живо. Много е вероятно майката да бъде оправдана заради  психическото си състояние.