Начало Любопитно Дидо от Д2 спечели „Фермата“! (СНИМКИ)

Дидо от Д2 спечели „Фермата“! (СНИМКИ)

„Фермата“ вече има своя голям победител. Това е вокалистът на Д2 Дидо, който спечели и голямата награда от 100 000 лева. На второ място остана европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова.

Дидо и Ваня Стамболова, които бяха две от звездите в този сезон, се класираха за финалната двойка, след като преди това елиминираха Роман и Роси. Фаворитите на зрителите се изправиха в два последни сблъсъка помежду си, в които музикантът взе категоричен превес над спортистката. Вотът на тв аудиторията също бе категоричен – в подкрепа на Дидо.

Четвъртият сезон на „Фермата“ беше под мотото „Съединение“, тъй като именно в пределите на стопанството се срещнаха, а впоследствие се обединиха двете Българии – тази на нашенците, които продължават да живеят в страната ни и другата – на сънародниците ни, предпочели да търсят щастие и препитание извън пределите на родината. На финала се класираха по двама представители от двата отбора.

Четвъртият сезон на „Фермата“ беше най-успешният до момента, затова и програмният директор на bTV Маргарита Александрова обяви, че започват записванията за сезон пет.

error: Content is protected !!