Начало Любопитно Каква е драмата с осиновените деца на Анджелина и Брад Пит

Каква е драмата с осиновените деца на Анджелина и Брад Пит

Колкото страстна бе любовта на Брад Пит и Анджелина Джоли, толкова емоционална ще бъде раздялата им. Всяка нова информация около развода им ни навежда на тази мисъл. Ето и поредното доказателство, пише лайфстайл.бг.

Актьорите постигнаха съгласие за попечителството над децата си, и Брад Пит успя да си издейства много повече време с тях, отколкото Анджелина бе решена да му даде. Но явно нейното отстъпление пред съда е за сметка на други действия в посока разделяне на децата от баща ми.

Семейството има общо шест деца, от които три са осиновени. Още в началото на брака им между съпрузите се появяват неразбирателства на тази тема. В основата им е нежеланието на Пит с лека ръка да припознае като свои децата, които Джоли избра да спаси от глада и мизерията.

Днес, години по-късно, когато Пакс е вече на 15, Анджелина го настройва срещу Пит. Според източници, цитирани от Daily Mail, актрисата е заявила на сина си, че Брад никога не е искал да го осинови и дори двамата са имали скандал заради нейната постъпка, въпреки неговото нежелание.

Снимка 311393

Източник: GettyImages

Подобно твърдение със сигурност би накарало всяко дете да не изгаря от желание да се вижда с баща си, който отрича някога да се е изказвал по подобен начин.

Мадокс вероятно също няма да се възползва от всяка възможност да вижда Брад, защото отношенията между двамата бяха поставени под въпрос покрай твърденията на Анджелина, че съпругът й си е позволявал да удря хлапето.

За разлика от тях, Шайло и Захара са успели да запазят добрия тон и близките отношения с актьора. Близнаците на звездното семейство Вивиан и Нокс са едва на 10 години и родителите им правят всичко възможно да ги предпазят от цялата драма помежду си, но със сигурност не успяват напълно.

А явно само времето ще покаже дали Анджелина се опитва и дали е успяла да отдалечи децата от Брад Пит, както и до какво ще доведе това. Само ще допълним, че способността на актьорите да се грижат за хлапетата е обект на специално внимание от страна на социалните служби и грешни ходове не са препоръчителни.

error: Content is protected !!