Какво направи победителят в Биг Брадър с Луиза Григорова

Новият победител в риалити шоуто Биг Брадър – рапърът Wosh MC,

Най-трудните му моменти в къщата не са били свързани с битовизми. „Чувствах се понякога сам, имах нужда от приятел, от най-прости човешки взаимоотношения като ласки, комплименти… Когато те стегне това усещане, се появяват дългите нощи, в които не ти се спи. Мислиш за близките си и напрежението нараства още повече. Това са моите трудни моменти в Къщата. Не ми е било изобщо проблем, че е спирала водата. Подобни елементарни неща всеки може да преглътне“, споделя той пред Уикенд.

Той допълни, че по-голямата част от хонорара си ще похарчи за пътувания и техника за музика. „Смятам да си купя много хубави джаджи за моето студио, което от няколко години не е в дома ми. Разполагаме с микрофони, грамофони и звукозаписни устройства, дръм машини, но сега мисля да взема неща за още по-качествен звук, споделя Уош. – Музиката е голямата ми мания, не ми се иска още да я оставям. В днешно време тя е свързана и с видео клипове, така че е възможно да се насоча професионално и към екранизирането на песни. Фен съм и на киното, но за да правиш филми, се изисква да си отдаден само на това. Вече почти съм завършил обучението си по режисура в Нов български университет“.

Рапърът споделя, че неговата приятелка Мария му е липсвала неимоверно много в Къщата, и най-вече нейното искрено приятелство. „Ние почти непрекъснато сме заедно, смеем се, пазаруваме, ходим на кино. Истинска партия сме. Вече няколко години сме заедно. Мария обаче се страхува от по-сериозните стъпки“, разказва той.

Допълва, че поддържа нормални отношения с предишните си гаджета Радина Кърджилова и Луиза Григорова. След като се влюбил в Мария, премахнал огромната татуировка от гърба си с името на Луиза. Сега там има един голям триъгълник.

 

Какво направи победителят в Биг Брадър с Луиза Григорова