Ужасяващи разкрития за бруталния килър от хотел „Рила“ Димитър: Живял в комуна, пребивал жена си редовно и дори искал да…

Димитър, задържаният за убийството на 24-годишната Златена в столичния хотел „Рила“, е бил хероино зависим и преди около 7-8 години е бил в комуна, гласи информация от източник на trafficnews.bg.
Дали заради дрогата, или личностни особености, от край време той е бил много агресивен. Наскоро жена му, от която има две деца, го е напуснала от къщата в Брестник, където живеели.

Според съседи, младата майка се оплаквала от системен тормоз и душене. Близки хора до семейството разказват, че мъжът се опитал да запали къщата си в пловдивското село, залял я с нафта, но съсед го спрял да драсне клечката. Преди време е имал разрешително за оръжие и пушка, но тя му е отнета след като е заловен с метадон.

Към този момент Димитър работи в погребално бюро. Не е ясно от колко време е имал отношение със Златена, нито какво е довело до ескалация на напрежението и смъртта на момичето. По всичко личи обаче, че 24-годишното момиче му се е доверявало, а последната седмица е прекарало плътно в неговата компания.