Мери мислеше, че има перфектния съпруг и семейство, докато не разбра, че мъжът й имал поне още 3 жени и 13 деца

Удивителна история за лъжи и измами, разказана от Мери Томсън беше публикувана в Dailymail.co.uk.

Нейният съпруг Уилям Алън Джордън бил любезен, внимателен и прекрасен баща на двете им деца, но също така и сериен лъжец, който имал друга жена през целите им шестгодишни отношения, а през 2014 г. бил вкаран в затвора за мания. Оказало се, че Уилям има още 13 деца от 6 други жени.

„Запознах се с Уилям онлайн, когато бях вече самотна майка с девет месечно бебе. Той беше много очарователен, писахме си имейли известно време. Започнахме да се срещаме и всъщност той ме помоли да се омъжа за него след две седмици от срещата ни – казах не, но в крайна сметка се оженихме, бяхме женени четири години.

Само шест месеца след като бяхме заедно аз забременях. Това беше огромна изненада, защото той ми беше казал, че е безплоден, след като е получил ззаушка като дете. Мислех, че ще ме обвини в изневяра, защото беше убеден, че е безплоден“, разказва Мери, която днес е на 53 години.

Уилям манипулира жена си, излъгал я и я накарал да повярва, че е агент на ЦРУ. Времето, през което се смята, че той е на мисия е прекарвал с другите си семейства.

„Когато бях бременна със сина ни, той ме накара да повярвам, че има някакъв изнудвач, който заплашва, че ще убие и децата ни. Каза ми, че трябва спешно да намеря 200 000 паунда. Продадох всичко- къщата си, колата, застраховката, всичко“, споделя г-жа Томсън.

„Оказа се, че няма изнудват, няма мисии под прикритие, но има друга съпруга-Мишел Левис, която ми се обади през 2006 г .и каза: – Ти ли си Мери Търнър Томсън? Аз казах да.

– Тогава тя попита: – Вие също ли сте г-жа Джордън? Казах да и тя отговори: „Е, аз съм другата госпожа Джордън.“

Срещнахме се в кафене и говорихме около 12 часа. Когато тя си тръгна в шест сутринта, аз му изпратих съобщение и го изхвърлих.

Уилям беше обвинен и вкаран в затвора за многоженство, незаконно притежаващ пистолет и измами. При освобождаването му е бил депортиран в САЩ.

От брака им заедно двамата имат две деца- момиче и момче.

Мери Томсън с общо трите си деца