Мистерията около Димитър Рачков и Мария Игнатова падна, СНИМКИ разкриха цялата истина!

Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и ослепителното русо изкушение Мария Игнатова. След като двамата преждевременно отстъпиха креслата на водещи на „Господари на ефира“ се зашушука, че са се разделили.

Всички обвързаха именно напускането им на хитовото шоу с пореден отлив в отношенията им. Двамата не се бяха появявали публично заедно от много време и това подхрани още повече слуховете.

Други пък шушукаха, че блондинката е бременна и е решила да се отдаде на спокойствие, за да не вреди на бъдещото си бебче.
Вече нещата са ясни, а виновник за разбулването на мистерията е чаровната ко-половинка на Игнатова от „Х фактор“ – Александра Енева. Гласовитата певица пусна снимки, на които е била на шумно парти.

Фотосите са два, а на тях изпълнителката е прегърнала Мария, която видимо няма коремче. Веднага става ясно, че блондинката не чака дете от половинката си.

Втората загадка, която е напълно разрешена, е дали Рачков и Игнатова все още са заедно. На другия кадър, качен от Енева, влюбените гълъбчета позират с Маги Халваджиян и изпълнителката, и са ухилени до уши.

При такава радост едва ли можем да говорим за скорошна раздяла или проблеми в отношенията.