Ето как да разпознаете, че имате ангел хранител

В различни религии ангелите играят важна роля на закрилници и наставници на хората. Дори падналите ангели имат своята роля за човечеството – да го подлагат на изпитания и изкушения.

 

Вярвате или не в тяхната мистична сила са се убедили хиляди хора, срещали от близо смъртта.

Тогава техните лични пазители са се оказали на подходящото място, за да ги спасят от фаталния край.

Според езотеричните учения всеки от нас има ангел хранител – сила, която да се отзове в случай на нужда или да му покаже правия път при безизходица. Как може да разберете, че вашият закрилник е наблизо?

 

Авторката на десетки книги посветени по темата за ангелите и тяхната служба на хората Мелани Беклър има няколко изпитани трика. Следейки за тях може да сте сигурни, че няма да изпуснете важно предупреждение.

 

Ангелите са духовни същества, които вибрират с много по-различна честота от тази на хората. Това е причината предупрежденията им често да не стигат до нас. Често техните съвети, познания или просто насоки за живота могат да ни спестят много главоболия. За да ги получите, се налага да сте изключително внимателни към знаците. Ако сте се сблъсквали с някой от тях,м то може би вашият ангел се опитва спешно да се свърже с вас. Не го игнорирайте.

 

1. Намирате пера.

Намирането пера по пътя ви е един от най-често срещаните признаци за присъствието на ангелите. Пера от всякакъв вид, цвят са красиво напомняне, че вашите ангели са близо и са готови на любяща грижа и подкрепа. Когато намерите пера на място, което е малко по-ненормално е особено мощен ангелски знак. Когато намерите бели пера те са почти винаги знамение от вашия ангел. Дори ако това се случи на място, където белите птици са налице.

 

2. Странни образувания на облаците

Един от най-очевидните признаци че вашият ангел е наблизо е да видите облак с образ на херувим. Вашите пазители също така могат да ви изпращат послания, като ви показват облачета с формата на сърце, на животно, на бебе. В този случай имайте едно наум – скоро може да настъпи промяна в живота ви.

 

3. Сладък парфюм във въздуха

Забелязали ли сте, че прекрасен сладък аромат ви следва по петите? И, не, той не идва от вашата колежка.

Ако усетите нежен парфюм, но не сте в състояние да идентифицирате източника, това може да е знак, че наблизо е вашият ангел. Те много обичат да напомнят за себе си по този начин, тъй като той подсъзнателно ни успокоява.
Може да забележите присъствието ви ангел храните, ако наоколо има прекрасен богат и шоколадов мирис, или близостта на Архангели през сладък изтънчен аромат на цветя.

 

4. Бебета и животни се държат странно

Ако домашните ви любимци и малките деца се държат необичайно, говорят си сами или пък се въртят около едно и също място, то е възможно да усещат присъствието на ангел. Причината за това е, че те все още са много близки до вибрацията на тези духовни същества и за разлика от нас нямат филтри в приемането на информацията им.

 

5. Нежна „ангелска” музика

Мелани твърди, че е срещала няколко души, чийто първи опит да се свържат с ангели е, когато изведнъж започват да чуват ангелско пеене. Странното е, че то не идва от нито един източник наоколо. Според наблюденията й ангелите могат също така да общуват с вас чрез повтарящи се песни, които ще чуете по радиото. Много често те изпращат послания в текстовете на песните, които изведнъж се появяват от всички страни.

 

6. Монети по пътя ви

Намирането монети или пари като цяло е често срещан признак за подкрепа от царството на ангелите. Ако откриете монета по пътя си или може би някой ви дава монета, обърнете внимание! Дали годината, изписана на монетата има някакво специално значение за вас? Искали ли сте финансова помощ от вашите ангели? За какво си мислехте точно преди да забележите монетата? Когато намерите монета знаете, че това е умишлено поставен знак по пътя ви и е един от символите, показващи, че сте обичани, подкрепяни и насочвани.

 

7. Искри или светлина с неясен произход

Ангелите са същества създадени от любов и светлина. Виждайки кълба, необясними блещукащи искри от светлина, може би те са наблизо. Ярка звезда, която хваща вниманието ви, снопове светлина, стичащи се отгоре, проблясък, който се появява без реален източник на светлина – всичко това са признаци за близостта на ангелите.

 

8. Дъга

Дъгите са често срещан символ на Божествената любов. Когато поискате помощ и малко след това видите дъга, знаете, че вашите молитви са били чути и получават отговор. Кръг от дъга около Луната, двойна дъга или дъга, която се появява, когато не е валяло, са допълнителни знаци, че вашите ангели ви насърчават или подкрепят в начинанията ви.

 

9. Промяна на температурата около вас

Когато около вас има ангели, може да почувствате промяна в температурата. Може изведнъж се почувствате топло, сякаш сте обвита от нажежена светлина. Или пък може да получите най-неочаквано пристъп на втрисане, чувство за студ, с изтръпване или натиск в главата или гърба.

 

10. Чувството, че не сте сами

Ако имате чувството, че не сте сами, то най вероятно наистина е така. Понякога седите у дома и някоя книга се измъква и пада от рафта, някоя снимка или предмет се появява изненадващо до вас. Всичко това са неоспорими знаци за присъствието на агнели.

 

11. Табели или реклами с послания

Ангелите често изпращат своите послания с помощта на постери и реклами. Ако се чудите какво да предприемете в живота си, кой път да хванете, попитайте вашия ангел. Той може да ви изпрати посланието под формата на пътен знак или табела със забрана, брошура или някаква подобна реклама.

 

12. Гласове в главата

В случая не говорим за гласовете, които могат да ви притеснят, че страдате от някакво умствено разстройство. Ангелите могат да се проявят като натрапчива мисъл или заповед, която не може да ви напусне. Например – „Не излизай днес” или „Избери това”. Това може да ви изглежда шашкащо, но те често прибягват до атака на мозъка ви, за да се доберат до вас. И то обикновено, след като вече сме пренебрегнали всички други знаци.