Възмездието застигна бруталния убиец на красивата си годеница Милена!

Илиян Рангелов, мъжът от Куртово Конаре, който получи сурова присъда за убийството на красивата си годеница Милена, и Симеон Генов-бандитът от прословутата група на пловдивския бизнесмен Атанас Червенков-Райфъла, известна с опити за убийство и палежи, реват болни от затвора.

Представители на техните семейства твърдят, че докторът на Пловдивския затвор не им обръща никакво внимание, а те били сериозно болни. Двамата млади мъже са пуснали жалби до управата на зандана, че доктор Красимир Димитров не им обръща внимание от месеци, въпреки болките, които изпитвали.

Симеон Генов имал болни бъбреци и изпадал в адски кризи, а Илиян Рангелов се оплаквал от остри болки от апендицит. Лекарят им давал само по едно хапче, колкото да се отбие номера , твърдят близките. Запознати коментират още, че от лекарско нехайство в началото на годината си отиде и убиецът на Ангел от Катуница-Симеон Йосифов. Йосифов, който почина от инфаркт в зандана, дълг време се жалвал в затвора, че не му се обръща внимание, а той бил сериозно болен. Йосифов бе осъден на 15 години затвор за това, че при събитията в Катуница прегази и уби 19-годишният тогава Ангел Петров.