Черна вест от Пазарджишко! Обявиха самоличността на жертвите в касапницата при надлеза (СНИМКИ)

Стана ясна самоличността на жертвите в касапницата при надлеза в Пазарджишко.Починалата в болница жена е била близка със загиналото възрастно семейство от с. Ветрен дол.

Тя също се возила в ладата с тях. В пежото е пътувало друго семейство, което също е загинало. Мъжът и жената са били на около 60 години. Те са били от с. Британица, съобщават  разследващи.

Петима души загинаха при тежка катастрофа, която е станала в района на Пазарджик тази сутрин. Сблъскали са се 11 автомобила, съобщиха от полицията.

Установено е, че при удар на лек автомобил и миниван на място са загинали четирима от хората в леките коли. Трима са транспортирани от екипи на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик, като състоянието на единия от тях към момента е много тежко. Спасителният екип от пожарната е помогнал за изваждането им.

Допълнително в ударените автомобили са се блъснали още няколко презовни средства, като при тях няма пострадали, но са нанесени материални щети. На мястото се извършва оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, изясняват се причините, довели до тежката катастрофа.

До отработването на инцидента пътят остава затворен. Предвиден е обходен маршрут през с.  Лозен. По трасето са разположени екипи на полицията, които да дават указание на водачите.