Вашият хороскоп за днес, 23.12.2018 г.

Овен

Празниците почти дойдоха и е време да подредите подаръците. Ще си намерите ценен помощник, с когото дори може да забравите за какво точно сте събрали и да си намерите по-приятен начин да си прекарате времето.

Телец

Днес ще ви е малко нервно, но не си го изкарвайте на хората около вас. Направете нещо, което би разсеяло напрежението, например изхвърлете неща, които ви пречат, но по една или друга причина не се разделяте с тях.

Близнаци

Склонни сте да направите компромис, за да постигнете комфорта, от който се нуждаете. Около вас ще царят любов и разбирателство. Не ги разрушавайте с глупави капризи.

Рак

Определено няма да останете незабелязани. Днес ще сте във вихъра си – очарователни, оптимистични, с чувство за хумор. Е, малко несериозно ще се отнасяте към хората, но при толкова много чар няма как да не ви простят.

Лъв

Искате да ви забележат, да направите впечатление и полагате неимоверни усилия за това. Всичко е перфектно само не бъдете толкова подозрителни и черногледи, че ще развалите доброто впечатление, което правите.

Дева

Днес темата ви за размисъл ще е дали целта оправдава средствата. При все, че сте готови на почти всичко в името на онова, към което се стремите, днес изведнъж ще ви заинтригува и моралната страна на въпроса.

Везни

Днес ще създавате впечатление, че можете да си включите и изключите емоциите, когато си пожелаете. В действителност сте просто зависими от хората около вас, но твърде добре се прикривате.

Скорпион

Настроението ви ще е доста променливо днес. Ще ви мъчат стари спомени. Всъщност днес е време за благотворителност. Нали преди Коледа всички искаме да зарадваме бедните и нещастните, дайте своя дан.

Стрелец

Коледното настроение вече присъства и днес ще ви се иска изцяло да му се насладите. Последен шанс да приготвите подаръците. Единствено липсата на достатъчно пари ще помрачи настроението ви. Но знаете, че винаги може да се измисли нещо.

Козирог

Днес трудно ще ви разбират, а и вие не полагате някакви специални усилия, за да промените този факт. Доста ограничено подхождате към проблемите, май е време да погледнете по-мащабно на света, това поне го можете.

Водолей

Днес никой не може да се мери с вас по красноречие. Способни сте дори на ескимос да продадете хладилник. Само не се възгордявайте, че тогава ще оплескате нещата.

Риби

Добре ще се чувствате днес. Ден само за мечти и големи планове. Можете да се попълните липсващите коледни подаръци. Ще има доста условности, които ще ви пречат да осъществите намеренията си, но едва ли ще ви спрат да направите онова, което сте си наумили.