Мълва от ъндърграунда: Гореща перничанка била една от последните любовници на Митьо Очите (СНИМКИ 18+)

В ъндърграунд средите се носи слух, че една от последните любовници на Димитър Желязков Митьо Очите, преди да го арестуват в Истанбул, е Аниела Милушева от Перник, съобщи HotArena.

Татуираната брюнетка е над 30-те, или поне така изглежда и развива свой бизнес. Може да се похвали с голям силиконов бюст, стегната фигура, хиалуронови джуки и изкуствени мигли. Веждите й тотално липсват, но това не е проблем, тъй като си нарисувала нови. Любимият тип жени на Митьо.

Въпреки че Очите го няма, по-доста основателни причини, тя въобще не страда по него. На последните си фотоси Аниела изглежда супер щастлива и не пропуска да предизвиква вниманието на последователите си от мъжки пол, пускайки редовно полуголи фотоси.

По принцип Димитър харесва по-младички от Аниела, но понякога прави и компромиси с възрастта. В истанбулския хотел „Рамада“ той бе задържан с официалната си любовница Илина, която е 24-годишна. В „харема“ му от 2012 година е и варненката Рената, която в момента е на 29 години. През последните 15 години Митьо съжителства и с поморийката Антигона Янулис, която някога е била гледачка на двете му дъщери и е майка на най-малкото му дете. През 2016 го свързваха и с 25-годишна бургазлийка Роксана, като дори се шушукаше, че щял да се ожени за нея. През 2014 също гръмнаха спекулации, че Митьо е хвърлил око на певицата Белослава, докато тя пяла в заведението му на Слънчака.

Очите е имал връзка страстна афера и с фолк певицата Ивана, докато тя е била омъжена. Злите езици твърдят още, че дори е забременяла от него, но е направила аборт. Колежката й Софи Маринова също имала мераци към подземния бос, но той бързо ги попарил.