Баба Ванга за 2019 г.: Атентат срещу Путин, Тръмп ще оглушее

Британският „Daily Mail“ излезе с обширна статия за баба Ванга с нейните предсказания за… 2019 г. Булевардният вестник я възхвалява като сляпата пророчица, предсказала атентатите на 11 септември, Брекзита и възхода на Ислямска държава.

Въпреки че вече 23 години не е между нас, нейните прогнози за идната година някак са стигнали до репортерите на Албиона.

Според баба Ванга през 2019-а двама от най-могъщите световни лидери ще изпаднат в премеждия – срещу руския президент Владимир Путин ще бъде направен атентат, организиран от хора от неговата служба за сигурност. Президентът на САЩ Доналд Тръмп пък ще изгуби слуха си поради мистериозно заболяване.

Вангелия Гущерова, която се е превърнала в култова фигура сред теоретиците на конспирацията, е убедена, че огромно земетресение с цунами ще унищожи големи части от Азия, а в Европа ще настъпи икономическа катастрофа.

Ще се сбъднат ли нейните гадания, пита „Daily Mail“.

Путин вече е преживял поне един сериозен опит за убийство преди президентските избори през 2012 година. Сега руският президент се е обградил с добре обучени снайперисти, чиято единствена задача е да го опазят жив, така че може би той ще се съгласи с българската баба, че през 2019 г. е възможно да има друго покушение срещу него.

Путин също така трябва да се подготви е за гигантски метеорит, който ще удари Русия, според Ванга.

Що се отнася до Доналд Тръмп, американският президент се очаква да има тежка 2019 г., тъй като не само той може да се разболее от необяснима болест, която ще причини гадене, шум в ушите, мозъчен инсулт и загуба на слуха, но и член от семейството му ще претърпи автомобилна катастрофа.

Наскоро беше съобщено, че американски дипломати в Куба и Китай страдат от мистериозна загуба на слуха и шум в ушите, за които се смята, че са причинен от прекомерно излагане на радиочестотно / микровълново електромагнитно излъчване при прослушване или наблюдение.

Дали Тръмп ще стане жертва на същата болест предстои да видим.

Петричката врачка гадае, че Европа ще претърпи мащабен икономически колапс, който някои биха казали, че лесно може да се случи, когато Великобритания напусне Европейския съюз на 29 март.

Тя предвижда, че ще има още едно опустошително цунами, което ще унищожи части от няколко азиатски страни, включително Пакистан, Индия, Китай, Япония и Индонезия. Индонезия вече претърпя опустошително цунами и даде повече жертви отколкото всички природни бедствия в страната за последното десетилетие.

През септември цунами, предизвикано от земетресение с магнитуд 7,5, разтърси индонезийския остров Сулавеси, убивайки 2 100 души.

И миналата събота огромни вълни се блъснаха в крайбрежните градове на островите Суматра и Ява, при тях загинаха 430 души и 159 са в неизвестност.

Българската баба, починала на 85-годишна възраст през 1996 г., е известна и като „Нострадамус на Балканите“. Тя мистериозно е загубила зрението си на 12-годишна възраст по време на страховита буря. Нейното семейство я намерило няколко дни по-късно на прага на смъртта – със затворени очи и покрити с прах.

По-късно тя твърди, че е преживяла първото си видение, когато е била изчезнала, и е вярвала, че й е дадена властта да предсказва бъдещето и да лекува другите.

През 1979 г. Ванга, която според съобщенията има 85% успех с предсказанията си, каза на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще бъде „господар на света“, след като Европа стане „пустош“.

„Всички ще се разтопят, сякаш лед, само един остава недокоснат – славата на Владимир, славата на Русия“, добавя тя.

Смята се, че гадателката е пророкувала Brexit, като казва, че Европа в този си вид ще престане да съществува до края на 2016 г. и че една радикална армия ще нахлуе в близост до Европа, което се смята за указание за възхода на ISIS в Сирия и Ирак.

Някои твърдят, че баба Ванга дори е предсказала атентатите от 11 септември 2001 г., казвайки, че „две стоманени птици“ ще атакуват „американски братя“.

Тя обяви: „Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в храстите и невинна кръв ще бликне“.

Но тя твърди, че Барак Обама ще бъде „последният американски президент“, което кара някои да вярват, че Доналд Тръмп никога няма да се закълне, което се оказа невярно.

Други събития, които тя е предвидила, са преодоляването на глада на планетата до 2028 г., колониите на Марс да се сдобият ядрени оръжия до 2256 г. и Земята да стане необитаема до 2341 година.