Съседите на самоубилия се асеновградски бизнесмен със свои версии за смъртта му – жена или пари

 66-годишният бизнесмен, който на 21 декември е скочил от третия етаж на хотела си и се е самоубил. Комшиите твърдят, че от дълги години съпругата на бизнесмена поддържала извънбрачна връзка.

Многократно Вътев се опитвал да прекрати любовните взаимоотношения на законната си половинка с другия мъж, но не успявал. Според съседите това би могла да е причината за фаталната стъпка, която е направил Вътев.

Асеновградчани пък допълниха, че може да става въпрос за финансови неуредици. Те казаха, че заведението, а и хотела, не били много оборотни, въпреки старанието на собствениците. Такъв проблем обаче имал почти целият бизнес в региона. По наши източници в „Родопска къща“ част от стаите са се ползвали за посачови посещения за бърз секс. Не ставало обаче дума за проститутки, а за двойки, които били или прелюбодейци, или криели по една или друга причина връзката си.

Други местни хора пък разказват, че Вътев от 2-3 години бил разделен с жена си имал тежки здравословни проблеми. Това също е една от спряганите версии за фаталното решение.