Джентълмен от класа! Виктор Николаев всеки ден с огромен жест към колежката Радева

Водещите на „Здравей, България” Аделина Радева и Виктор Николаев са близки приятели извън ефира на Нова телевизия, убедиха се очевидци, пише „Уикенд”. Онзи ден те станаха свидетели на поредното изпращане на журналиста на колежката му, което вече се е превърнало в традиция за тях.

Във вторник следобед, веднага щом приключи работния им ден в Нова телевизия, Николаев и Радева се качили на черния му японски всъдеход „Мицубиши”. Телевизионерът дал газ към центъра и 20 минути по-късно забил спирачки на ул. „Иван Шишман”. Там колежката му слязла, а Николаев отпрашил към църквата „Свети Седмочисленици”, близо до блока, в който живее.

Преди да си купи мощния джип, известно време и Виктор се придвижваше с таксита. Често му се случваше и колеги да го карат до работа му с личните си автомобили. Предишният му автомобил се изпари безследно от центъра на столицата, паркиран на метри от сградата на МВР. Разочарован, че похитеното му возило така и не беше открито, известно време Виктор ползваше услугите на колегите си или на таксиметровите фирми. Затова влизал в положението на колежката си Аделина, която нямала шофьорска книжка.

Откакто са екранен тандем, всеки ден Виктор Николаев откарвал до дома й русокосата водеща,за да не ползва градския транспорт или да плаща за такси. Двамата са близки приятели повече от 10 години. Именно благодарение на дружбата си с него Аделина смени БНТ с Нова телевизия и от януари грее до своя приятел в сутрешния блок. Спойката между двамата е чудесна и днес малцина зрители си спомнят за предишната партньорка на Николаев Ани Цолова.