Щерката на Калфин постави на изпитание всички ценности на татко си! Красивата Биби залюби…

Единствената щерка на бившия ни външен министър и настоящ съветник на еврокомисаря по финансовата политика Ивайло Калфин – младата красавица Биляна, за първи път представи официално гадже на татко си. Пищната студентка е поставила на изпитание всички либерални ценности на татко си, като е залюбила холандски младеж от арабски произход, пише „Уикенд“.

Първата среща между левия политик и евентуалния му зет се осъществила преди броени дни, когато фамилия Калфин, разпръсната по всички точки на континента, се събрала у нас за коледните празници. Малката Биби, която учи комуникации в Амстердам, изненадващо пристигнала под ръка със смугъл младеж, когото официално представила на близките си. Гаджето било от марокански произход и учел дизайн в същия университет.

Ивайло Калфин първоначално изпаднал в лек шок, тъй като за първи път единствената му дъщеря демонстрирала близост с представител на другия пол. Политикът и наследничката му били изключително близки и бившият кандидат-президент леко се засегнал, че Биляна не е споделяла с него нищо за интимните си тръпки до момента. Калфин обаче бързо преодолял изненадата си и дори завел младата двойка на кино, за да се сближи с евентуалния зет.

Избраникът на девойката пък върнал жеста, като приготвил лично за цялата фамилия марокански кус-кус по традиционна рецепта. Може би тъкмо уменията на младежа в кухнята са накарали Биляна да хлътне толкова сериозно по него, тъй като татко й Ивайло също е известен като магьосник в кухнята. Именно заради засукани манджи на социалиста дъщеря му беше доста пухкава в детските си години и едва в последно време се поизточи и свали излишните килограми.

Биляна е живяла в България само през първите 10-ина години от живота си и завърши гимназия в Брюксел. Младата дама дори има известни проблеми с майчиния език, като говори с доста странен фламандски акцент. Дали ще обогати генофонда на семейството с мулти-култи отроче още е рано да се предвиди. Ивайло Калфин обаче за първи път в живота си се замислил за това как бързо минава времето и колко моменти на близост със семейството си е изпуснал, докато е градил политическата си кариера.