Кървав екшън в столичния квартал „Дианабад“! Двама бандити са между живота и смъртта

Столични полицаи изясняват факти и обстоятелства около инцидент в София. Сигнал  за постъпили в болнично заведение двама мъже на 42 и 45 години с прободни рани е бил получен в полицията малко след 18 часа тази вечер. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

По данни на пострадалите, на кръстовището на булевардите „Никола Габровски“  и „Г.М. Димитров“ възникнал скандал между тях и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл нараняванията. Потърпевшите сами се придвижили до болницата, където са настанени за лечение.

Столични полицаи са предприети действия по издирването на извършителя. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава.

По данни на Нова телевизия, пострадалите мъже са криминално проявени. Между тях и пешеходеца е възникнало спречкване заради отнето предимство. Ранените били в автомобил. При последвалата свада пешеходецът извадил нож и ги намушкал. Мъжете са на 42 и 45 години. Откарани са в болница „Света Анна“ с рани в корема и раменете. Те са с опасност за живота са.

„Свикани са по спешност два екипа, които в момента ги оперират. Състоянието им е критично“, каза Антон Луков, пресаташе на болницата.

От МВР уточняват, че мъжете са криминално проявени за трафик на хора, наркоразпространение и грабежи. Пешеходецът, който ги е наръгал, се издирва.