Начало ТОП Статии Известна красавица сяда в стола на Векилска в bTV СНИМКИ

Известна красавица сяда в стола на Векилска в bTV СНИМКИ

„Практика в bTV е водещите да бъдат журналисти с изявени репортерски качества и доказан опит. Като част от школата на bTVАлександра Кръстева е именно такъв професионалист. Вярвам, че зрителите на предаването ще следят с интерес темите и гостите, с които тя ще ги среща”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Александра Кръстева е утвърден журналист в нюзрума на bTV. През изминалите осем години репортажите ѝ на социална и лайфстайл тематика, както и разказаните истории на хората от малките кътчета на България, оставят отпечатък и не спират да вълнуват и трогват. Тя обича да разказва именно тези истории, защото чрез тях вижда, че „щастието може да се изразява в две простички неща – човек да е здрав и да има някого до себе си“.Четири „(Не)обикновени истории“ от изминалата година, представени от Александра Кръстева, зрителите ще видят и в bTV Репортерите на 6 януари.

Темите за семейството, гражданските права и равенството на хората също не са нови за журналистката.В професионален план тя се гордее най-вече с това, че името ѝ стои под репортажите в трите поредни кампании на bTV и UNICEF – „Бъдеще без насилие за всяко дете”, „Заедно от детската градина” и „Заедно за всяко дете”.

В 08:00 ч. на 5 януари Алекс Кръстева ще срещне зрителите на „Тази събота и неделя“ ексклузивно с унгарската шампионка по ултрамаратон Виктория Макай. В края на 2018 г. Макай, която е майка на две деца, става жертва на жестоко насилие. В разговор с Александра Кръстева тя ще сподели защо избира да не крие раните си, а да стартира кампания против насилието под надслов „Да продължиш напред”.

Известна красавица сяда в стола на Векилска в bTV СНИМКИ

 

Известна красавица сяда в стола на Векилска в bTV СНИМКИ

error: Content is protected !!