Невероятно! Ето какво направи Криско на Цветелина

Криско май скоро ще става татко. По Коледа гаджето му Цветелина показа подозрително закръглено коремче, което издава, че може би е бременна. Ако това е вярно, бебето най-вероятно ще се роди през лятото.

Габровският рапър, който през 2018 г. стана на 30 години, не крие желанието си в дома му вече да се чува бебешки плач. Макар на пръв поглед да не прилича на домошар, той обожавал семейния уют и в свободното си време не търсел шумни компании, а предпочитал да се затвори вкъщи с приятелката си и най-много още един-двама близки хора. Единствено детето липсвало в тази семейна идилия, но както изглежда, скоро и то ще се появи в живота на звездата, пише „Уикенд“.

Двамата с Цветелина са заедно вече повече от 2 години. Те заживяват под един покрив от самото начало на връзката си. Освен че живеят заедно, са неразделни и по време на работа. Любимата на рапъра е сценарист в уеб сериал, който той продуцира. Освен това танцува по негови участия, снима се в някои от клиповете му и е нещо като негов личен асистент, който се занимава с подреждането на графика и уреждането на ангажиментите му. Двамата на практика прекарват заедно цялото си време, така че вече се познават достатъчно добре, за да са наясно дали могат да отгледат дете заедно.
Криско отдавна намеква в свои публични изказвания, че се надява скоро да стане баща. Тази пролет рапърът дори обяви, че иска от Цвети не едно, а няколко деца. Той бил напълно готов да има наследници и, ако чуе, че приятелката му е бременна, няма да се изненада. С това рапърът на практика разкри, че с Цвети правят опити за бебе. Наскоро неговата любима показа снимка със своя бременна приятелка, която пипа по коремчето. Това е популярно суеверие. Смята се, че когато една жена иска да забременее, тя трябва да пипне по корема друга, която вече е бременна. Съдейки по вида на Цвети, „магията” е подействала, макар че остава още доста време до раждането на детето. Това най-вероятно ще стане чак в края на лятото.

Връзката с Цвети е най-дългата, която Криско е имал досега. Преди нея той беше с плеймейтката Ася Капчикова. Говори се, че ръпърът бил много влюбен и искал деца и от нея. Тя обаче категорично отказвала да разваля фигурата си с бременност и да се върже с бебе, което да сложи край на кариерата ѝ на звезда. Ася била толкова далеч от идеята за семеен живот, че започнала да слага рога на Кристиан, а до него долетели и грозни слухове, че си изкарва прехраната със срамен занаят. В края на краищата, честолюбивия рапър я зарязал. За разлика от нея Цвети изглежда сериозно момиче, което стои твърдо зад гърба на мъжа си и скоро ще му направи най-желания от него подарък – дете.