Топ астроложката Алена за 2019 г – годината е много особена, с три водещи думи: вяра, агресия и кариера

Алена се занимава с астрология от далечната 1977 г., като се обучава в САЩ, а през 1990-91 Линда Гудман й помага да конкретизира посоката на изследванията си.

В момента се занимава освен с изготвяне на хороскопи и с изследвания, свързани с преражданията, в които може да прониква без хипноза.

Ето какво прогнозира известната астроложка Алена за 2019 г.

Няма как през 2019 година да няма катаклизми. Те в повечето случаи са свързани с нашето недоглеждане.

Това заяви пред сутрешния блок на БТВ Алена. Тя разкри какво можем да очакваме през 2019 година. „Нептун е в Риби до 2025 година като до тогава ще има бури и наводнения – прогнозира Алена. –

След това обаче идват години на пожари. Като вземем под внимание Юпитер и вибрация 3, на която е подвластна, това означава, че Юпитер, както е планета на агресия и война, така няма да тласка към агресия и война, ще провокира миролюбиви отношения и такива на разбирателство. От октомври миналата година споменавам един интересен нюанс – Юпитер изисква да мерим всяка наша дума.

Една неправилно казана дума може да предизвика война. Най-вече заради това, че този, който я е казал, не се е извинил след това. От няколко дни си мисля какво би се случило, ако един наш политик провокира в началото на годината, но не се извини. Трябва да мерят политиците всяка своя дума не само в парламента но и извън него. Годината на Юпитер и на Земния глиган може да създадат такива проблеми в живота им, че когато се върнат в нормалния си живот, между избирателите си, да се наложи много да внимават какво говорят и как се държат, за да са нормално приети.

Астроложката Алена открехва завесата за 2019-та: Влизаме в годината на Юпитер – само една дума може да разпали война 2019-та е година на Юпитер. Подвластна е на вибрация 3…. Годината е много особена, защото Глигана по принцип е мързелив, но може да избухне в ярка агресия. Така, както може да предизвиква конфликти, така и намира начина те да бъдат подчинени. Тоест – рови с копитца за да зарови злото в земята. Комбинацията между Глигана и Юпитер не е пагубна за планетата-земя”.

Алена коментира и трите водещи за 2019 година думи – вяра, агресия и кариера. „Трите водещи думи на годината на Юпитер и Глигана са вяра, агресия и кариера. Важно е да се отбележи, че те са свързани. Вярата – може да е водеща. В момента в който вярата изчезва бликва агресията. Агресията блика и човек, засипва личния си и професионален живот и тогава идва кариерата. Думите не могат да се приемат индивидуално. Те са взаимосвързани”.

Алена предсказа и какво очаква всеки от знаците.„Огнените знаци са импулсивни и често ще предприемат прибързани действия – прогнозира тя. – Да си слагат цип на устата е изключително важно. Огнените знаци може да са бърбориви, но да преценяват всяка дума.Земните – аналитични, търпеливи. Трудно ще допускат някой да им подрежда живота. Те ще се стремя да подреждат живота на околните.Водните знаци са орисани да търпят нападки, но са си ги предизвикали сами и ще си ги търпят. Валери Симеонов е роден в риби и е воден знак, така че трябва много да внимава какво говори и да е обран.Въздушните знаци ще разпалват огъня на непознатото и научните открития. Ще се стремят към неизвестното”.

Алена говори и за предстоящите европейски и местни избори. „За евроизробите на 26 май ще говорим, когато вече се знаят формированията и кандидати. Ако наистина са на 26 май, това е добра дата – заяви Алена. – За местните избори е рано да се говори, тъй като няма дата. Апелирам президента да не ги насочва в интервалите на ретрограден Меркурий, защото ще е опасно както за него, така и за страната”.