Кремираха племенника на Гала, излъчват „На Кафе“ на запис

 

 

 

Племенникът на Гала, който бе застрелян от американски полицай на 10 декември, е бил кремиран. Семейството избрало център по кремация в американския град Бъфало, където живее повече от 20 години.

Засега не е съобщено какво ще стане с праха на Джордж (Георги) Пенев. Не е ясно и каква е причината за избора на кремацията. Самата Гала не коментира смъртта на племенника си. Веднага след като той бе убит, тя изчезна от предаването си в Нова тв и се говори, че е летяла до САЩ. Седмица по-късно обаче пак се появи в „На кафе” и нищо в поведението ѝ не издаваше, че е преживяла тежка загуба. Говори се обаче, че от 21 декември предаването тече на запис.

23-годишният Джордж е бил застрелян от полицай, след като размахал нож срещу него, пише ретро.бг. Мястото, където е станал инцидентът, е Фредония, предградие на Бъфало. Убийството е било истински шок за местните хора, тъй като е станало посред бял ден – около 13:30 ч. на обяд. Появиха се информации в медиите, че момчето е било дрогирано и именно това е причина за неадекватното му поведение спрямо полицая.