Татяна Лолова проговори за финансовото си състояние

 

 

Актрисата Татяна Лолова, която наскоро загуби своя спътник в живота – Светослав Светославов -Славето, след тежко и продължително боледуване, се чувства окрилена от безкрайната любов, която получава от своите почитатели. Именно те я държат на крака, както и семейството й, което я боготвори и има за идеал в живота.

Това я прави душевно богата. Признава обаче, че парите са важна част от живота на всеки един човек. „Без пари не може – нито младост, нито красота, нито настроение. Човек трябва да си поддържа фасона, а това струва средства. Парите са свобода, но ги няма тук”, признава тя.

Големи суми се плащат на актьорите, които участват в чуждестранни продукции. Татяна не е от артистите, които получават покани за такива филми и съответно не е от актьорите с големи пачки хонорар, пише блиц. „Играла съм само няколко пъти и съм останала с приятно чувство. Чувала съм за Фрийман, че с него не може да се контактува. Той може би все още мисли, че ние сме с рога, копита и бодли. И затова предпочита да няма вземане – даване с български актьори”, разсъждава Лолова. Тези, които успеят да се докопат до чуждестранна продукция обаче – те се гушат с пари.