Митака от „София ден и нощ“ става чалга звезда

 

 

Представящият се за актьор Кристиан Кирилов, известен като Митака от риалити сериала „София ден и нощ”, има амбиции да пробие в чалга индустрията. В постигането на целта ще му помогне актуалната му приятелка – младата надежда на „Пайнер” Джулия.

Влюбените са заедно от два месеца и засега връзката им процъфтява. Зпознати твърдят, че чаровната брюнетка правела всичко възможно да угоди на популярното си гадже. Тя го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си, а после обещала да му уреди среща с Митко Пайнера. Кристиан се заканил да се превърне в най-силната конкуренция на чалга идолите Галин, Константин и Фики Стораро. Той бил убеден в успеха си, макар че гласови данни му липсвали. Любимецът от „София ден и нощ” разчитал най-вече на външния си вид и на големите си бицепси.

„В днешно време повечето изпълнители рапират, а не пеят. Важното е, че изглеждам добре!”, разправял екранният Митак пред хора от обкръжението си. Сериалът, макар и успешен, се оказал тесен за амбициите на мачото, който искрено вярвал, че е всестранно развит талант.
Междувременно връзката на Кристиан с младата певица Джулия се развивала отлично. Влюбените се запознали в популярно столично заведение и Кирилов бързо успя да се сдобие с телефонния номер на певицата. Последвала ежедневна комуникация, а близки на екранния Митак споделят, че досега не са го виждали толкова влюбен, пише „Уикенд“.

Преди да се обвърже с изпълнителката, Крис имаше връзка с неизвестна в публичното пространство инструкторка по пилатес. Няколко месеца излизаше и с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова – Веселина. Фитнес маниакът се надяваше с нея нещата да потръгнат, но удари на камък. Милионерската наследница го заряза заради плъзналите грозни слухове по негов адрес.