Елвис Пресли е инсценирал смъртта си? Изплуваха мистериозни записи за семейството му, които повдигат много въпроси …

 

 

 

Елвис Пресли е открит мъртъв в банята в дома си в Грейсленд на 16-ти август 1977 година. Кралят на рока умира на 42-годишна възраст от свръхдоза. Някои от феновете му твърдо отказват това да е вярно и в годините са изписани много конспиративни теории за смъртта на Елвис.

Наскоро са открити записи, на които се твърди, че певецът говори за семейството си. Те повдигат много въпроси. В тях мъж, който има абсолютно същия глас като този на Елвис, споделя как ФБР го е спасило от килърска организация, която се нарича „Братството“. Той казва, че се е забъркал с хора, които са били по-влиятелни, с повече авторитет от всеки, който познава. „Говоря за огромна сила.

Трябваше да защитя семейството си. Направих това, което беше необходимо“, споделя мъжът. Според авторката на записите Гейл Брюуър – Джорджо, Елвис е щял да бъде убит от организацията, за това ФБР му е помогнал като са фалшифицирали смъртта на певеца и са го скрили.

През 1988, в най-продаваната си книга „Жив ли е Елвис“, тя твърди, че кралят на рока е бил таен агент на ФБР през 1976 година и е играл ролята на къртица в „Братството“, но е бил разкрит и именно това е довело до крайните мерки, за да бъде спасен. „Елвис инсценира смъртта си, защото щеше да бъде убит. Няма никакво съмнение, че това е така“, споделя Джорджо в интервю за сп. TIME. Тя толкова подробно описва скандалната тайна история от живота на Елвис, че феновете му остават убедени, че това е така.