Емануела пак сама! Вижте коя силиконка заби бившият й СНИМКА

 

 

Фолк певицата Емануела отново е сама. Годеникът й Мартин Николов-Елвиса се появи тези дни с новата си изгора, видя HotNews. Богаташкият син се е хванал с плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията.

Двамата показаха интимност на кино прожекция в столичния „Ринг мол“. Нововлюбените изгледаха хитовата лента „Escape Room“, като през цялото време не си спестиха опипвания и целувки. Запознати издават, че Деси и Елвиса са заедно от преди Нова година, като бизнесменът окончателно е скъсал с фолк фурията Емануела.

С пайнерката опитаха да заздравят връзката си и да преминат към брак, но в крайна сметка нещата не им се получили. Мартин дори се появи в национален ефир, влизайки в Къщата на „Биг Брадър“, за да бъде плътно до любимата си. Двамата напуснаха шоуто заедно хванати за ръце, но въпреки това с днешна дата окончателно са приключили отношения. Запознати разказват, че родителите на Мартин са изключително против връзката му с Емануела.

Причината не е само, че тя е представителка на фолк бранша, а и това, че има две деца от други връзки. Те не искали за детето си жена, която има богато минало. В същото време обаче богаташкото синче се хвана с не особено положително известната Деси Фотосесията.

 

Емануела пак сама! Вижте коя силиконка заби бившият й СНИМКА