Начало ТОП Статии Ето каква ще е сватбата на Софи Маринова

Ето каква ще е сватбата на Софи Маринова

Сватбата на Софи Маринова и Гринго ще бъде на 24 март в София. Софи вече се е заела със списъка с гости. Поканила е малко над 500 души, като голяма част от тях са нейни колеги.

От известните изпълнители с пропуск за сватбата на годината са Глория, Бони, Джена, Илиян, Галена, Азис, Тони Стораро, Фики. Неслучайно Софи е избрала да се венчае в неделя, когато повечето й колеги почиват и не са на участия, за да могат да я уважат, пише блиц.

Кумове на бъдещето семейство са пайнерската звезда Преслава и нейният възлюбен Павел. Двете песнопойки са приятелки от години и никога не са крили взаимната си симпатия. Софи многократно е споделяла, че песните на Преслава са й любими. Колежката й пък често по участия пее от старите и вечни хитове на ромския славей.

Залата, в която ще се проведе тържеството, е 385 кв. м. с височина 6 метра и с впечатляващ дизайн. Етрополската звезда е резервирала и половината хотел за родата и приятели, които пристигат от всички краища на страната. А сватбената рокля вече се шие по поръчка. Достоверни източници докладваха, че Софка се е бръкнала 20 бона за мечтаната рокля, цялата обсипана с камъни „Сваровски“.

След сватбата Софи и Гринго се надяват най-накрая Господ да им изпрати благословията си за дете. „Претърпях една операция и трябваше да се пазя, но сега всичко е наред и дай Боже да си имаме бебенце тая година“, допълва тя.

 

Тук ще бъде сватбата

error: Content is protected !!