Жесток удар срещу гаджето на Петя Дикова

 

 

Гаджето на Петя Дикова е получило доста тежък удар. Илиян Любомиров, който от няколко месеца се изявява в ефира на Нова като ко-водещ в предаването „На кафе“ се появи с нова визия в студиото.

Оказа се, че причината за това е направо смайваща. Бъдещият татко е получил тежък удар от малко момче. Това е принудило талантливият писател да промени коренно визията си. „Отидох да скарам ски в планината. След едно от спуканията седнахме на топло в едно кафе, а едно момченце дойде при мен. Заговори ме и след известно време изведнъж изцепи: „Ти си стар, но мен ме чакат домашни, ще тръгвам“ и си отиде“, спомни си Любомиров.

Това е и причината днес той за първи път да се появи без брада в ефира на Нова телевизия. „Въпреки опитите ми да се променя, не се получи особено. Според Юлиян изглеждам даже по-стар“, призна той. „Най-тъжна от моята промяна беше Силвето – гримьорката. Когато ме видя сутринта заяви: „Еййй, сега колко грим ще отиде““, весело призна Любомиров.

Все пак Любомиров не разкри каква е била реакцията на Петя Дикова и дали е одобрила новата му визия. През декември водещата от конкурентната bTV призна, че очаква дете от възлюбения си Илиян. Двамата са на крилете на любовта и вече нямат търпение наследникът им да види бял свят.