Тази мощна натурална рецепта елиминира болките в ставите още след първата употреба!

 

 

Тази смес наистина прави чудеса!

Болките в ставите могат да бъдат много тежки и болезнени. Обикновено се усеща в лактите, раменете и коленете.

Тези болки са често срещани след 40 години и много хора ги приемат като следствие от стареенето. Въпреки това, ако сте на 25 или 30 години и чувствате тази болка, каква е причината?

Може да има няколко причини за болката в ставата ви, това може да се дължи на претоварване на ставите, фрактури, ревматизъм, травма или дори артрит. Целта е да се намери начин да се отървете от болките.

Погрижете се за себе си, използвайте естествени средства и ще бъдете здрави!

Рецепта, която можете да направите у дома, ще помогне за облекчаване на болката в ставите, дори след като я приложите само веднъж.

Това е стара рецепта от традиционната медицина и съдържа прости съставки, които почти всеки има у дома и може да помогне на човек веднага след първата употреба.

съставки:

 • 1 супена лъжица горчица на прах
 • 1 супена лъжица вода
 • 1 супена лъжица фина морска сол
 • 1 супена лъжица мед

Смесете всички съставки докато се получи еднородна смес.

Нанасяне на сместа:

 1. Поставете сместа върху възпалената става. Поставете върху нея найлонова торбичка и я завържете с топъл шал (добре е, ако е направено от вълна). 
  Дръжте го затворено за 1,5-2 часа и имайте предвид, че е най-добре да се прави точно преди лягане, така че ставите да могат да почиват след използване на сместа.
 2. След това изплакнете с топла вода. 
  Няма нужда да го правите само веднъж! Ако е необходимо, можете да повторите този процес до 4-5 дни подред.
 3. След първата употреба на тази мощна смес определено ще почувствате ефект. Повторете процеса, ако е необходимо. Сместа може да се използва няколко дни след приготвянето, да се съхранява в хладилника на долния рафт и да се загрява леко преди употреба. Не трябва да се използва студена смес.
 4. Ключовата съставка е горчицата. Ако имате главоболие, сложете тази смес върху слепоочията и челото и ще се отървете от главоболието. Ако имате възпалено гърло или имате настинка, погълнете 1 чаена лъжичка прах от горчица. Възстановяването ще бъде много по-бързо.Тази смес наистина работи чудесно!/ Zdrave.to