Мира Добрева с драматична изповед! Призна за огромна болка…

 

 

 

Мира Добрева направи много драматична изповед. Красивата водеща която доскоро се изявяваше в риалитито „ВИП Брадър” оголи душата си пред фенове, приятели и роднини.

Преди ви разкрихме каква скандална снимка пусна щерката на Гала – Мари. На нея красавицата бе по голи баджаци, а между тях бе навряла най-неочакваното. Разказахме ви и как гаджето на Петя Дикова прoмени визията си заради шега на хлапе.

Днес ще ви покажем каква изповед направи Мира Добрева. Водещата от БНТ разкри какво я мъчи и как се справя с голям свой проблем.

Ето какво написа тя в социалната мрeжа:

„Най-странно от всички неверни твърдения за мен е това, че съм фалшива, превзета и надута. Да, чувала съм ги и не ми е било приятно, защото не можеш да тръгнеш да се обясняваш на всеки… то е като да опиташ да докажеш, че нямаш сестра. Затова като ходим на снимки из дебрите на китната ни Родина, поне успявам да оставя такива впечатления у хората, които да опровергаят всичко гадно, прочетено за мен…пеем заедно, веселим се, показват ми нравите, традициите, обичаите и дрехите си, готвим, ядем… пък да си говори кой каквото иска.

На мен ми е щастливо да съм близо до хората. Независимо от какъв сой и край са.”