Стар познайник вкара в леглото Анджелина

 

 

Актрисата Анджелина Джоли има интимни отношения с ексцентричния си колега Джаред Лето. Тази клюка за пореден път се завъртя из американските таблоиди. Появата на тази новина накара мого хора да се замислят дали двамата наистина са двойка, която много добре се прикрива.

За прехвърчането на искри помежду им се говори отдавна, а жълтите издания периодично публикуват статии, в които говорят за интимна връзка.

Актьорите се срещат за пръв път през далечната 1999 г. по време на снимките на „Луди години“, в който и двамата имат главни роли. За ролята си Анджелина е отличена с „Оскар“ и „Златен глобус“. В миналото те имат краткотраен романс, малко преди да започнат снимките на „Мистър и Мисис Смит“, където пламва любовта „Бранджелина“.

Предполага се, че в момента актьорът обмисля нов режисьорски проект, в който Джоли ще има сериозна роля. Уж по работа двамата се срещнали на по питие в Лос Анджелис, след което отношенията им преминали на друго ниво, гласи последната клюка. Анджелина все още е в процес на развод с Брад Пит, като двамата водят жестока битка за попечителството над децата им.