Твоята карма според датата на раждането ти

 

 

 

Хората идват с цел на този свят, но имат задачата и да съумеят да се справят със  своите най-големи слабости. В зависимост от това, кога сме родени, всеки от нас си  има урок, който трябва да научи.

21 Март – 19 Април – Време е за събуждане!  Природата ви е дарила с толкова много енергия! Единственото, което трябва да  направите, е да се събуждате рано и с позитивна нагласа.

И да се наслаждавате на  всеки един ден. Вашият кармичен урок е да се научите да споделяте както чувствата  си, така и намеренията си. Усмихнете се на щастието, не се страхувайте от него, не си  търсете несъществуващи проблеми, не хиперболизирайте съществуващите. И всичко  ще ви се подреди.

20 Април – 20 Май – Пространство за растеж!  Какво му трябва на капризното, но красиво цвете – поливане, светлина, подходяща  температура и пространство да расте! Пространството е нещото, което трябва да си осигурите. Прекалено много се влияете от мнението на близките ви. Склонни сте да живеете не вашия живот, а техните очаквания за вашия живот.Това е вашият кармичен урок – да се научите да следвате  себе си, а не желанията на другите.

21 Май – 20 Юни – Време е да разцъфнете!  Вечната борба между ума и сърцето. Разберете, че не всичко трябва да бъде обяснено. Научете се как да  помирявате тези две така бурно воюващи у вас страни.  Когато сте на работа, използвайте ума си. Когато сте  вкъщи, слушайте сърцето. Това е вашият кармичен урок  – да разберете кога кое да слушате. Ако го направите,  много бързо ще блеснете с невероятните таланти и идеи,  които имате.

21 Юни – 21 Юли – Живей днес!  Вие сте галеници на съдбата. Лошото е, че не го  разбирате. Всичко, което искате, ще ви се случи. И ще имате достатъчно време да му  се наслаждавате. Стига, обаче, да спрете да мислите за него! Вашият кармичен урок е  да се научите да живеете днес и за днес. Стига с мрачни мисли и планиране, така само  си вредите.

22 Юли – 21 Август – Успокой се!  Поемаш прекалено много ангажименти, включваш се във всичко, помагаш на всеки,  ако можеше, щеше да си на няколко места едновременно. Стига! Нещата могат да се  случат и без теб, няма как да огрееш навсякъде. Твоят кармичен урок е да приемеш  света такъв, какъвто е и да спреш да се опитваш да го променяш. Успокой се, общувай  само с хора, с които ти е приятно и животът ще ти се подреди.

22 Август – 21 Септември – Време е да прибереш реколтата!  Каквото и да търсиш – то ще дойде при теб. Ти си на този свят, за да прибереш ползите  от свършената работа. Късметлия, нали? Само трябва да направиш две неща – да се  научиш на търпение и по-правилно да разпределяш енергията си. Твоят кармичен урок е – не проявявай агресия, недей да държиш всичко да се случва, както ти го  виждаш.Почивай си, не се карай с хората и резултатите бързо ще дойдат… сами!

22 Септември – 22 Октомври – Действителността е красива, виж я!  Още сега изхвърли всичко, което не ти е влизало в употреба от повече от година.  Веднага ще усетиш пречистването. Много трудно ще се убедиш в това, което сега ще  ти кажем. Но то е истина. Ти си страхотна личност, но не сваляш розовите очила, а е  време. Живееш в свят, където всичко е добро и красиво, но това ти създава измамни  очаквания към хората. И ти почти постоянно изпитваш разочарования! Твоят кармичен  урок е да се научиш да виждаш реалността. И тя ще ти донесе много щастие.

23 Октомври – 22 Ноември – Реагирай своевременно!  Ти си трудна личност. Властна, самостоятелна и често много успешна. Но все нещо ти  липсва, за се чувстваш удовлетворена. Трябва да придобиеш чувство за мярка и да  реагираш адекватно на момента. Ти или бързаш прекалено, или стоиш безучастна,  когато всъщност трябва да действаш. Твоят кармичен урок е да не оставяш момента да  ти се изплъзне и да бъдеш по-толерантна към хората и техните нужди.

23 Ноември – 21 Декември – Чуй вътрешния си глас!  Вие сте родени с много силен съюзник – вашата интуиция. Знаете отговора на всичко,  знаете как трябва да се случват нещата, единственото, което остана е да си научите  кармичния урок. А той е да слушате вътрешния си глас.Това ще ви донесе много  щастие, хармония и успехи. Съветът е да стоите по-дълго будни през нощта. Тогава  този глас най-силно се чува.

22 Декември – 19 Януари – Хаосът на живота е забавен!  Не ти се вярва, но не всичко си има точно място. Редът е абстрактно понятие! И твоят кармичен урок е да го осъзнаеш. Зарязвай от време на време правилата и нормите. Те  те затормозяват много повече, отколкото допускаш. Разбери, че ти си този, който  определя ритъма на живота си. А не общоприетите порядки и правила.

20 Януари – 18 Февруари – Прочистване!  Вие имате завиден ум. Изобретатели, новатори, уменията ви могат да променят  света! Вашият кармичен урок е да разберете, че постоянно трябва да се  самоусъвършенствате и да ставате по-добри хора. Прочистете съзнанието си от  миналото, от обидите, от насъбралия се гняв. Каквото било, било. Гледайте напред и  ще преуспеете.

19 Февруари – 20 Март – Отиди на завет!  Ти си като жилава тръстика, която я веят ветрове отвсякъде. Всеки те търси за нещо, а  ти не отказваш помощ. Съобразяваш се с желанията на всички други, но не и с твоите. Да не мислиш, че някой ще ти даде орден за милосърдие? Твоят кармичен урок е да се научиш на постоянство и да се съсредоточаваш върху нещата, които започваш. А това  няма как да стане, ако откликваш на всяка молба за щяло и нещяло.