МОМИЧЕ ПРОГОВОРИЛО 120 ЕЗИКА СЛЕД ЗАГУБА НА СЪЗНАНИЕ

 

 

Наташа Бекетова проговорила 120 езика, след като се съвзела от припадък. Тя не е учила нито един от тях. Сред езиците са суахили, фарси, както и древни езици, които отдавна са изчезнали.

Наташа била доста лоша ученичка и редовно получавала слаби оценки. След поредната си двойка по математика учителката и се разкрещяла, а Наташа толкова се притеснила, че и прилошало и припаднала. Припадъка продължил само няколко минути, а когато се съвзело, момичето заговорило на абсолютно неразбираем език.

 

наташа

Докато чакали линейката, учителите и сестрата били наобиколили момичето. Оказало се, че езикът на който говори е староанглийски. Една от учителките успяла да преведе част от думите на Наташа. Тя твърдяла, че се казва Ан Макдоналд и не желае да и крещят повече.

Откарали я в болница, където и бил направен обстоен медицински преглед. Наташа била абсолютно здрава физически. Единствената особеност била, че напълно била забравила родният си руски, но за сметка на това владеела перфектно монголски, фарси, виетнамски, испански, както и отдавна мъртви езици като суамо, хоко, уавуалу и други.

Световните лингвисти нямат обяснение за случая.

Най-вероятно Наташа си е спомнила 120 езика, които е говорела в предишните си животи. Тя разкала как е живяла в първобитно племе, в Япония, както и във Франция по времето на Наполеон.

Наташа е променила името си на Тита Вало и твърди, че е преродена скандинавка. Владее скандинавки езици, които никога не е учила.