Нови подробности за бруталното убийство в „Банишора“! Васил прилагал нестандартни секс практики на Калина

 

 

Васил Василев е удушил Калина след бурен нестандартен с***, който двамата често практикували. 23-годишният готвач е бил леко пиян, но в пълно съзнание, когато е извършил престъплението.

Двамата са били сгодени и дори са планирали сватба. Това стана ясно по време на заседанието в Софийски градски съд, който реши да остави за постоянно в ареста Василев, предава „Стандарт“.

Според магистратите има достатъчно данни, водещи до обосновано предположение, че обвиняемият е убил умишлено 25-годишната счетоводителка, с която е живеел от 4 месеца. 

От заключението на психиатричната експертиза се установява, че Василев не страда от психично заболяване, както и че няма данни за зависимост към алкохол или наркотици. По време на убийството е пил уиски и успокоителни, но в рамките на нормалното, въпреки че защитата му твърдеше обратното.

Извършеното убийството е тежко и умишлено според прокуратурата и присъдата за подобно престъпление е от 10 до 20 години.

Според магистратите има реална опасност Василев да извърши ново престъпление, въпреки чистото му съдебно миналои затова той следва да бъде оставен в ареста.

В началото на заседанието по настояване на прокуратурата и адвокатите на Василев медиите бяха изведени навън, защото

в част от свидетелските показания имало твърде интимни подробности от живота на Василев и на жертвата.

Бурната връзка на Васил Василев и Калина Симова била съпътствана с нестандартни сексуални практикти, като някои от тях били новост дори за него, каза след заседанието на съда адвокатът на обвиняемия Христо Чолаков.

„Той е имал всички пароли до телефоните и компютрите на приятелката си“, обясни още защитникът на Василев. Освен това Васил и Калина били сгодени. Родителите и на двамата дори планирали сватба.

Клиентът му продължава да твърди, че нищо не помни от нощта на убийството, но според прокурор Иван Тасков това е защитна версия. Във фаталната нощ Васил и Калина са имали романтична вечеря.

Скарали са се обаче заради за смс, който получава Калина, сочат данни от разследването.

Жертвата поканила Васил да живеят заедно в нейния апартамент, а преди това той бил при родителите си. Пил е успокоителни, защото имал проблем с краката – работата му като готвач налагала да стои прав. Съдът реши да остави обвиняемия за убийството в ареста. Преди заседанието той се разплака, а на адвоката си е казал, че, ако наистина е извършил това, ще се покае.