Поли Генова повдигна завесата за тайнствения баща на детето си (СНИМКА)

Поли Генова учи мъжа си на български език. Певицата, която трябва да роди съвсем скоро, усилено учи таткото на бъдещото си дете да говори български.

Изпълнителката продължава упорито да крие кой е мъжът до нея. Тя разкрива само, че се е преместил от Холандия в България заради нея и са заедно от две години.

Поли е категорична, че високо оценява факта, че мъжът й е направил подобна жертва, а освен това прави всичко възможно, за да го накара да се чувства удобно в страната й.

Поли Генова учи мъжа си на български

Певицата реши да проговори за бебето и да потвърди новината за бременността си точно навръх Коледа, когато пя на концерта „Българската Коледа”.

Тя представи новата си песен „Герои” посветена именно на недоносените бебета и техните родители.

„Намирайки се точно в най-критичния момент на 26-та гестационна седмица на бременността, осъзнавам, че животът в мен е толкова крехък и безценен… И искам да направя всичко, за да го опазя, точно както правят героите родители на преждевременно родените бебета”, казва още Поли.

В момента певицата, която представи България два пъти на песенния конкурс „Евровизия” е в шестия месец и се очаква детето, което ще бъде момченце, да се появи на бял свят през пролетта.

„За мен случилото се беше голяма изненада. С приятеля ми не сме планирали да имаме дете веднага, но сме говорили и сме го искали”, споделя още Поли.

Веднага щом научила, че е бременна отлетяла за Холандия, за да му каже лично новината. А на родителите си съобщила доста по-късно–на годишнината от сватбата им.
Що се отнася до това, кой е мъжът до нея, Поли мълчи упорито.

„Запознахме се на 2016, видяхме се за няколко часа и си разменихме няколко думи, но нищо повече. На следващата година се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме. Явно е било писано”, споделя бъдещата майка, пише в. „Телеграф”.

Мъжът й толкова я обича, че дори се мести в България. И дума не е ставало Поли да замине за чужбина, тъй като е категорична, че остава в България. „Тук се чувствам по-добре”, споделя Поли.

На този етап двамата не мислят за сватба, но не крият, че бракът не им е чужд като тема за разговор. „Споменавали сме идеята за брак, но някак си не ни се иска да бъдем задължени и подтикнати от това прекрасно събитие, за да го направим”, казва още тя.

Междувременно мъжът й упорито учи български, тъй като държи да се разбира с приятелите й и семейството. А Поли с удоволствие му помага.

Що се отнася до бременността, с изключение на факта, че й се налага да спи само на лява страна и по гръб, Поли почти няма проблеми.

„Всичко, което е кисело и солено е много добре. Моят приятел ми прави и безглутенови палачинки вкъщи”, хвали се още изпълнителката.

Тя не се притеснява, че появата на наследник ще окаже негативно влияние върху кариерата й, а напротив–дори работи над новия си албум. Звездата обаче признава, че бебето може да излезе преди него.

„Забравям много и съм разсеяна по принцип. Но сега положението е катастрофално. Опитвам се да внеса ритъм в живота си, но ми е много трудно”, споделя още тя.