Помните ли Дебора, която се излагаше пияна в ефир!? Няма да повярвате какво й се случва днес!

 

 

Дебора показа наедряло коремче

Дебора е в трепетно очакване на първата си рожба. Певицата, която имаше проблеми с алкохола, ще стане майка съвсем скоро.

След скандалното си участие в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“ Дебора изчезна от публичното пространство. Причината за това обаче е хубава. През февруари певицата ще роди първото си дете от своя приятел.

Дебора дълго време се бореше с проблемите си алкохола, но след като среща приятеля си се взема с ръце и двамата очакват първия си наследник. Поп фолк изпълнителката доста дълго време пазеше в тайна тази новина и дори призна, че на снимките, които качва в социалната мрежа, прикрива корема си с фотошоп.

„Досега го пазех в тайна, но приятели започнаха да ме питат, защото ми личи. Имам коремче, но си обработвам снимките, за да не се вижда. Затова си ми личи само на живо, но не и в социалните мрежи“, призна певицата през август, когато беше в третия месец.

Тогава Дебора разкри още, че бременността й протича добре и че си похапва всичко без да спазва диета. Певицата сподели, че похапва много сладко и тестени продукти. „Вярвам, че когато жената е бременна, трябва да се храни с всичко, от което има нужда“, каза Дебора.

Малко повече от месец преди на бял свят да се появи първата й рожба певицата най-накрая се престраши да покаже в социалната мрежа Инстаграм, че е бременна. „Още много малко остана и ще гушна моето съкровище! Живот и здраве“, пише Дебора към кадър, на който е показала наедрялото си коремче, пише Разкрития.

Феновете на певицата не пропуснаха да я поздравят и да й пратят хиляди  пожелания за леко раждане.

Дебора обаче пази своя любим и баща на детето й в тайна. За него тя е споделяла само, че е българин и живее в Германия от 7-8 години. Там той има частен бизнес, занимава се със строителство.