Спират и „Като две капки вода“! Халваджиян мълчи

 

 

Едно от най-рейтинговите предавания в родния ефир „Като две капки вода“ може да не се излъчва през тази година. „България Днес“ научи, че почти сигурно няма да има нов сезон на развлекателното шоу.

Предаването, в което звезди се превъплъщават в чужди образи и показват музикални заложби, на 90% е аут от програмата на телевизията, която го излъчва. По принцип досега шоуто винаги започва в края на февруари, а участниците в него са анонсирани месеци по-рано. На този етап няма никакви индикации, че „Капките“ ще стартират.

От „Нова“ вече започнаха да рекламират предаванията си за пролетта. В тях не фигурират „Капките“, за разлика от „Кухнята на Ада“. Предаването на Виктор Ангелов се върти през половин час в телевизията, както допреди година бе и с „Капките“. Продуцентът на предаването Маги Халваджиян не обявява нищо. В момента той води тежки преговори заедно с брат си за новия сезон на „Господари на ефира“. Ако двамата не се споразумеят с „Нова“, най-вероятно те ще спрат да работят с частната телевизия и всичките им предавания и сериали ще трябва да се излъчват другаде. От „Нова“ също мълчат по въпроса и избягват да говорят по темата „Халваджиян“.

Феновете на предаването, което разби всички рейтингови класации, се чудят и маят дали ще има нов сезон, който отново да избие рибата. Предаването е категорично най-гледано у нас в праймтайма и с всяка изминалата година става все по-успешно. „Ще има ли пак „Капки“? Това е най-забавното предаване“. Нямам търпение да започне и да се седна и да се смея на шегите на Зуека и Рачков“, питат се феновете в социалната мрежа.