Джино Бианкалана ужилен с два апартамента в Св. Влас

 

 

Двукратният победител в риалити предаването „Биг Брадър“ Джино Биакалана е инвестирал в два имота в курортното селище Св. Влас.

Сделката по закупуването започнала през 2017-та година. Известна бизнес двойка у нас му продала апартаментите, като част от сумата била преведена по сметката на фирмата, а друга част продавачите поискали от Джино на ръка. Той се предоверил и дал парите под масата, но там била и голямата му грешка.

Скоро след това се наложило риалити звездата да отпътува за Истанбул, където му предстояла операция – една от десетките направени му след зверската катастрофа с мотор, през пролетта на 2016-та година в Чикаго.

Връщайки се след интервенцията в България Бианкалана разбира, че родните милионери му искат отново парите, като не признават, че те вече са дадени на доверие.

Младият мъж е изключително разочарован от случилото се. Преди да се захване с тази история е бил предупреден от приятели да внимава.

В момента в ход е съдебно дело, където се нищят подробности по измамната схема. Подсъдими по делото са двамата богаташи, чиито имена Джино не иска да афишира, заради конфиденциалността по съдебния процес.

Миналата пролет две години след собствената му катастрофа с мотора, загина и бащата на Джино – Георги Ташев, ненавършил 60 години.

Човекът почина в САЩ, но последната му воля е била да бъде погребан в София.

В младите си години Ташев е бил състезател по мотокрос. Бил лидер на рокерите в Чикаго.

Така любимата риалити звезда на България получава удар след ударот съдбата.

Светъл лъч в живота му сега е, че му предстои брак с младата лекарка от болница „Св. София“ – д-р Кристиана Канева.