Дълги години гнусен педофил изнасилваше собствените си деца, а едва днес красивите му дъщери разбраха, че…

 

 

 

Две сестри смело разказаха как техният баща педофил злоупотребявал сексуално в общата им спалня в продължение на девет години – но през цялото време никой от двете не знаяла за положението на другата.

Джъстин и Лиан Бетс от Норуич, Норфолк, били само на 9 и 11, когато Андрю Томкинс, сега на 39 г., започнал да ги напада. Той се промъквал в двойната стая на момичетата – леглата били разделени от гардероб и библиотека – през нощта и ги нападал. Момичетата пазели злоупотребата в тайна една от друга и майка им Тони.

Едва когато една вечер Джъстин забелязала нападението на Томкин срещу Лиан двете обсъдили преживяванията си. Тогава те се обадили на полицията през 2015 г. и той бил затворен две години по-късно. И двете жени са се отказали от анонимността си, за да разкрият гнусното деяние на доведения си баща. Джъстин, сега на 28, била само на осем, когато Томкинс я изнасилил за първи път. Тя казва:

“Когато мама ни запозна с него, той беше толкова сладък. Когато започнаха да се срещат, аз бях развълнуван, че Андрю ще бъде моят нов баща.“ Само три месеца по-късно Томкинс се мести в семейния дом. Той се отнасял към момичетата, сякаш са негови собствени, всеки ден ги отвеждал на училище и ги слагал в леглото. Но един ден през 1999 г., Джъстин, тогава на девет, разресвала косата на Андрю, докато майка й, 48-годишната Тони, била долу.

Изведнъж Андрю легнал върху нея и започнал да разтрива чатала си върху нея. Преди да успее да протестира, той я приковал. Джъстин, която вече е майка, казва: „Мислех, че това е част от фризьорската игра, която играехме, наистина бях объркана. Той ме държа така в продължение на пет минути, после ме слезе от мен и ми каза да не казвам на никого. Просто мислех, че играе.“

Без да е наясно с действията на Томкинс, майка му, Тони, се е омъжила за него шест месеца по-късно през юни 1999 г. След това злоупотребата продължила. Двете сестри нямали представа, че той злоупотребява  и с двете. Леан, сега на 30, казва: “Бях на 11, когато Андрю сложи ръце надолу по панталоните ми и ме докосна за първи път преди сватбата. Правеше го всеки път, когато имаше възможност, когато бяхме сами.

Друг път ме караше да го докосвам. Нямах представа, че докосва такса и по-малкатка ми сестра, мислех, че го прави само с мен, защото бях по-голямата.“ Докато един ден, през август 2000 г., когато на 10 години Джъстин вижда как Томкинс злоупотребява с Леан. Джъстин разказва: „Видях Андрю върху сестра ми през пукнатина в гардероба в спалнята ми.

Сърцето ми замря, когато го видях. По-късно същата нощ се сблъсках с Леан и тя ми каза, че е злоупотребявал и с нея. И двете искахме да кажем на мама, но бяхме твърде уплашени. Андрю ни вземаше играчките и ни ги връщаше, след като ни докосваше, като подкуп. И двете обсъдихме как ни докосва в леглата ни, без никоя от нас да знае. Бяхме млади и ужасени. И следващите девет години бяха ад.“

Тя продължава: „Той злоупотребяваше с мен, когато имаше шанс, докато станах на 18 години. И двете мразехме Андрю, но мама нямаше представа какво става, просто си мислеше, че сме мрачни тинейджъри. Години по-късно, след като двете сестри се били изнесли, Джъстин разбрала, че майка й била скъсала с Андрю.

През 2015 г., след години на размисъл, тя сигнализирала за деянията на Томкинс. Тя казва: „Казах, че Андрю е злоупотребявал с мен и Леан. Той бе арестуван на следващия ден. Тогава веднага се обадих на Леан и й казах какво съм направила, тя беше толкова щастлива. Андрю ни нарече лъжкини и отрече всички обвинения срещу него. Отне ни толкова дълго време, докато се изправи пред съда, а после той най-накрая промени пледирането си. Мама беше потресена, когато разбра.

През октомври 2017 г. Андрю Томкинс, на 39 г., се признава за виновен. Той също е осъден за две обвинения в неприлично нападение срещу Леан. Шокиращо, той беше затворен само за две години и шест месеца. Леан каза: „Бяхме в шок, той заслужаваше да бъде зад решетките за цял живот. Андрю съсипа живота ни, почувствах се зле, когато разбрах присъдата му.

Радвам се, че в момента е поне в затвора, но не е достатъчно дълго. “ Оттогава и двете сестри останали близки и си говорят всеки ден. Джъстин казва: „Бях толкова благодарна на сестра си, че ме подкрепяше. Може би детството ни бе ограбено от нас, но винаги ще имаме една друга. “