Жена на 72 се омъжи за мъж на 19, среща го на опелото на сина ѝ

 

 

 

72-годишна жена, омъжила се за 19-годишен, след като го срещнала на погребението на сина си, разказва в YouTube за връзката им, посочвайки, че той е „прекрасен любовник“.

Алмеда Ерел от Меривил, Тенеси, се влюбва в съпруга си Гари Хардуик, за когото е омъжена от две години, въпреки 53-годишната разлика във възрастта им. След само две седмици срещи Гари й предлага брак през 2016 г.

„Бях женена от 43 години и нямаше много целувки, … нямаше романтика“, казва Алмеда във видеоклип, публикуван в канала й в YouTube. Сегашната си връзка обаче тя описва като „вихрушка“.

Двойката чака до първата брачна нощ, за да консумира връзката си, като и двамата описват другия като „прекрасен любовник“, съобщава Daily Mail.

Гари, който е по-млад от един от внуците на Алмеда, се определя като „наистина зрял за своята възраст“ и разкрива, че се е възстановявал от нещастната си връзка със 77-годишна жена, когато среща настоящата си съпруга.

Двамата се срещат на погребението на сина й, когато Гари й изказва съболезнования. През следващите няколко месеца Алмеда не може да спре да мисли за него, въпреки че двамата не се виждат известно време след трагичното събитие.

Когато двамата се срещат отново, връзката им започва. Оттогава са заедно.

Твърдят, че са по-щастливи от всякога, въпреки че признават, че не всички в семейството приемат брака им.

Алмеда, която има четири деца и шест внуци, посочва, че „ако обичате някого, възрастта е само номер“.  Междувременно Гари казва, че това е любов от пръв поглед за него.

Решението да предложи брак на любимата си след само шест седмици срещи той обяснява с факта, че и двамата са знаели, че са влюбени, така че е нямало смисъл да чакат.

Въпреки поразителната разлика в възрастта им, Гари и Алмеда имат сходни интереси и хобита.