Новата bTV водеща крие голяма драма от миналото си

 

 

Тежък развод крие новата водеща на предаването „Тази събота и неделя“ по bTV Александра Кръстева, пише „Галерия“. Къдрокосата журналистка не обича да говори за бившия си съпруг и много малка част от колегите й знаят, че изобщо е била омъжена.

Бившият й мъж се казва Калин Щерев и също работи в bTV, като фотограф на хонорар. Двамата се женят през 2012 г. и по думите на техни приятели са били много влюбени. „Имаха прекрасна сватба, на брега на морето. Беше като във филм“, спомнят си близките им.

Но добавят, че работохолизмът на Алекс пречел в брака им и постепенно двамата се отчуждили. Журналистката постоянно била на работа, рядко се случвало двамата да почиват по едно и също време… Няколко години по-късно се разделят, като причината вероятно е друга жена.

Александра изключително тежко понесла развода, тъй като все още обичала съпруга си. Оттогава двамата са във влошени отношения и почти не се виждат.

Тв водещата в момента няма мъж до себе си, за разлика от бившия й Калин, който живее на семейни начала със своя колежка, разкриват наши източници.

Алекс Кръстева е родена в Стара Загора, баща й Петьо Кръстев е актьор в Драматичен театър „Иван Радоев“. От няколко години работи в bTV като репортер. Когато й предлагат да заеме стола на напусналата Мариана Векилска, Кръстева веднага се съгласява.

По ирония на съдбата, предшественичката й също има един тежък развод зад гърба си с радиоводещия Симеон Колев, след поредица изневери от негова страна. В крайна сметка Векилска успя да си стъпи на краката и в последствие също изживя няколко любовни афери, една от които – с актьора Калин Врачански. Както „Галерия“ разкри, сегашният й любим работи на висока чиновническа позиция в Брюксел и именно заради него журналистката се мести в Белгия.