Осиновителка случайно разбра, че двете ѝ деца са брат и сестра!

 

 

След развода си 30-годишната Кейти Пейдж от Колорадо решава да промени живота си напълно. Сменя работното си място, купува си нов дом и по молба на местната църква започва работа като бавачка и опекун на деца, преживели психологическа травма.

Скоро след това предлагат на Кейти да осинови четиригодишно момче, изоставено от майка му в болницата. Според лекарите, по време на бременността майката е употребявала наркотици, но това не е засегнало здравето на момчето. Кейти приела и го кръстила Грейсън.

Няколко седмици след като процедурата по осиновяване приключила, Кейти получава ново обаждане, този път да осинови момиченце изоставено в същата болница. „Отговорът ми беше готов десет минути, след като получих обаждането“, разказва Кейти, „Това, разбира се е лудост, но Бог ме кара да кажа „Да“.

Когато момиченцето било докарано в дома на Кейти, жената забелязала, че фамилията на майката на момиченцето, изписана на болничната гривна, съвпада с тази на биологичната майка на Грейсън. След молба към социалния работник, който прави проучване се оказва, че наистина децата са братче и сестриче.

Следва среща с биологичната майка, която към този момент чака трето дете. Тя потвърждава, че е раждала момче и момиче с разлика от три години в същата болница. Така Кейти става приемна майка на Грейсън и Хана. Биологичната майка на децата, ражда за трети път и отново се отказва от детето, а Кейти вече е подала документи за осиновяването му.