Съдбовни промени в живота на две зодии, трета пълни джоба

 

 

В понеделник търпението или добрите ви маниери ще бъдат поставени на изпитание от грубото поведение на човек, с когото ви предстои да се срещнете днес.

Ако планирате някакви финансови дела днес, възможно е тяхното отлагане за друг ден или да възникнат затруднения при тяхното реализиране. Понеделник ще бъде проблематичен ден за пътуване или за развитие на ваши очаквания свързани с хора от друго населено място. Днес ще имате възможност да възстановите отношенията си с някой, с когото сте имали конфликт през последната седмица – две. Ще ви изненада новина или събитие свързано с жена над 35 годишна възраст.

ЛЮБОВ: Днес ще възникне напрежение в романтичната ви връзка поради проблеми в живота на вашия партньор. Някои мъже ще се опитат да проведат по-сериозен разговор с половинката си относно бъдещето на тяхната връзка.

Овен

Доста леко започвате кавгите. Вземете се в ръце, за да не разрушите поради разгорещеността си любовните или делови отношения. Навярно се нуждаете от разтоварване и правите това в дома си, стоварвайки озлоблението си върху своите близки.

По-добре насочете енергията си за ремонт или друга дейност по обзавеждането и украсяването на жилището си.

Днес дайте предпочитание на интелектуалните развлечения.

Телец

Намирайки се в центъра на вниманието, можете да демонстрирате своята ерудиця и високомерна реч, опитвайки се при това да завоювате разположението на харесалия ви човек.

Опитите да се справите с големия брой проблеми може да ви донесе усещането за потиснатост.

По-скоро днес няма да ви се наложи да почивате. За мнозина Телци търсенето на нови доходи може да се окаже по-важно от резултата.

Близнаци

Възможна е склонност към флирт, но уважавате семейните връзки. Не можете да криете чувствата си и близките ви веднага може да разберат, че интересът към тях е намалял.

Мнозина Близнаци днес се отличават с необикновена любознателност и стремеж да видят колкото се може повече интересни неща.

Рак

Възможно е любимият ви човек да ви подкрепи в труден момент и да ви подскаже правилното решение на вашите проблеми. Намирате психологическа защита в семейството си, грижите се за изобилието в него и се стремите да поддържате добри отношение с всички в него.

Приемайте роднините си такива, каквито са. Препоръчва се активен семеен отдих.

Лъв

Когато Лъвовете трябва да постигнат определена цел, не е възможно човек да се противопостави на тяхното очарование, те могат да привличат към себе си, да предизвикват симпатия и желание да се помогне.

Напълно вероятно е на някои Лъвове да предстои сватба. Много благоприятно време за пътешествия.

Дева

Не се страхувайте да се окажете в центъра на вниманието. Мислете повече за целостта на възгледите и убежденията си отколкото за впечатлението, което можете да произведете в обществото.

Получавате добра възможност за развитие на дейността си в далечни места, в чужбина и във връзка с това са възможни премествания или продължително пътуване.

Везни

Мнозина от вас получават свидетелства за любов и грижи от страна на любимия човек. Постарайте се да създадете за себе си и околните непринудена и лека атмосфера.

Благоприятен ден за далечни пътувания, пътешествия и срещи с интересни хора.

Повишете вниманието си към семейството и приятелите си. Непременно им направете подаръци и настройте околните на положителни емоции.

Скорпион

Възможна е оригиналност и дори ексцентричност в любовта ви. Склонни сте да изразявате уважението си към родителите. Имате изострено чувство за дълг.

Може да смените местожителството си, външността и стила си на живот. Възможно е пътуване, от резултатите на което мнозина остават доволни.

Стрелец

В любовта си сте много емоционални и раними, затова и много лесно се обиждате. Много Стрелци мечтаят да срещнат родствена душа, с която да прекарат целия си живот и затова изграждат любовните си отношение бавно, но вярно.

Престанете да мислите за далечния утрешен ден, живейте с настоящето, радвайте са на събитията в момента. Творческите ви замисли се отнасят до собствения ви дом.

Така ви се иска да доведете всичко до съвършенство, че сте готови да рискувате и да предприемете най-невъобразими преобразувания.

Козирог

Възможно е да настъпи решителният момент да ви запознаят с родителите на вашия избраник или да го поканите у дома си. Особена радост ви носят семейните посещения на театър и на културни мероприятия.

Контактите с приятелите ви са прагматични – съвместни развлечения, почивка сред природата.

Водолей

Това е забележителен период, в който можете да се заемете със своята външност, да се настроите на романтична вълна и да въведете ред в гардероба си.

Характерни за вас са сдържаността и достойния маниер на държание. Чужди са ви суетенето и прибързаността. Благоприятен ден за нови запознанства, разкрепостяване и нови увлечения.

Добър ден за общуване. Споделете с околните резултатите от своите успехи.

Риби

Силната ви привързаност към миналото няма да ви даде възможността да живеете пълноценен емоционален и еротичен живот в настоящето. Може да се държите егоистично, постоянно да ровите и да се скарате, ако вашата половинка постъпва така, както не ви се харесва.

Разположени сте да се видите с роднините и познатите си, да пътувате много, да завържете нови познанства.