Хилда Казасян направи интимна изповед през сълзи, вижте я

 

 

Свикнали сме да виждаме Хилда Казасян широко усмихната и приветлива, когато е пред камерата. Всъщност е такава и в живота, само че, като всеки нормален човек, и тя има своите трудни и тъжни моменти, за които споделя изключително рядко.

„Ако гледам хубав филм, плача винаги. Човек, ако е около мен в този момент, просто се сащисва от това как аз гледам като малко детенце, което играе фантастично с кученце, и започвам да рева (смее се)”, признава пред „ШОУ” чаровната певица. И добавя, че се чувства истинска житейска галеница, защото поне през последните няколко години от живота й, не е имало сериозни и тежки ситуации, които да я накарат да заплаче.

„Мога само да благодаря на Господ за това. Но иначе лесно плача – и от хубаво, и от тъжно”.

За сълзите обаче, Хилда има цяла философия, пише блиц. Признава, че й действат енергийно и пречистващо, но все пак си пожелава „дай Боже да плачем само от хубави неща”.

Чаровната джаз певица споделя още, че е от хората, които много трудно губят контрол над емоциите си – нищо, че много пъти сме я виждали на гребена на вълненията, най-вече когато е в ролята на журиращ в „Като две капки вода”, където, макар и на шега, тя често сменяше настроенията. Дали ще я гледаме пак в образа на журиращ във формата, и ще има ли изобщо такъв, предстои скоро да стане ясно.

„Като цяло умея да контролирам емоциите си. Имам премерен изказ, който е и моят начин на съществуване, на мислене и на живот. Дори ми е трудно да се сетя за скорошен момент, в който нервите ми да са взели връх до такава степен, че да не ги владея”, споделя ни още Казасян. И добавя:

„Не съм от тези, които биха изневерили на себе си, но мисля, че това опира до характер. Възможността да успяваш да заставаш над дребнотемието и проявленията му в хората е много съхраняваща.”