Изскочи срамна тайна от миналото на Меган Маркъл СНИМКИ

 

 

Животът на Меган Маркъл, от времето преди да стане херцогиня на Съсекс, бе доста бурен. Американката често привличаше вниманието на таблоидите, които с радост разказваха скандални истории от живота ѝ и изваждаха на показ интимни подробност от него.

Името ѝ се свързваше с непокорно, дръзко и дори провокативно поведение, напълно неподходящо за член на кралско семейство с вековни традиции и строги правила.

И все пак Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство и получи благородническа титла.

След сватбата си с принц Хари, актрисата трябваше да обърне гръб на стария си живот и да се раздели завинаги с миналото. Тя положи много усилия да се впише в новата обстановка и да научи всички правила и нормо на поведение, които кралският етикет изисква.

Въпреки цялото си старание и саможертвите, които направи в името на любовта, Меган все още не може да се отърси напълно от миналото, което от време на време изважда на показ някоя нейна срамна, скандална или неудобна тайна, която изобщо не подобава на новото ѝ положение в обществото, пише факти.бг.

Сега изплува поредната смущаваща история от някогашния живот на актрисата, от която кралицата едва ли е във възторг.

Оказва се, че херцогинята на Съсекс е била доста палава и дръзка, като млада девойка и си е позволявала волности, които към днешна дата се приемат като крайно неуместни и шокиращи.

Когато била ученичка в Лос Анджелис, съпругата на принц Хари участвала в училищна пиеса, която може да се опише като шумно и шокиращо представление. Красавицата се превъплътила в ролята на секси вампир на име Лола Банана.

Според кралския биограф Андрю Мортън, по време на пиесата, младата Меган изскачала на сцената, пеейки „What Lola Wants”. Костюмът ѝ се състоял от дълги сатенени ръкавици и трико покрито с пайети, отговарящо на номера ѝ, в стил „Бурлеска”.

Според кралския автор, изпълнението на Меган било шокиращо и възмутително, както за учителите, така и за учениците, които видели младата звезда в много различна светлина.

Мортън твърди, че страстното изпълнение на Маркъл може да се сравни само с вулгарното и смело дефиле на Кейт Мидълтън по време на благотворително модно ревю на университета „Сейнт Андрю” през 2002 година, когато тя премина по подиума, облечена в прозрачна рокля.

Тогава принц Уилям седеше на първия ред на шоуто. Смята се, че се е обърнал към свой приятел, когато Мидълтън е минавала полугола на сцената, и му е казал, че „тя е страшно гореща”. Двамата започват да се срещат година по-късно, а се женят през 2011 година.

 

Изскочи срамна тайна от миналото на Меган Маркъл СНИМКИ