Тежка драма мъчи Деси Слава, вижте какво се случва

 

 

 

Малцина знаят, че Деси Слава е племенница на естрадната певица Мими Иванова, от която има невероятен респект до ден-днешен. И въпреки славната си кариера, фолк дивата все още се притеснява да пее пред именитата си леля. Признава, че изпитва невероятен респект и гледа на нея като на свой учител.

„До 5-6 клас тя живееше в моя роден дом в Хисаря. И аз много съжалявам, че не съм открила таланта й по-рано. Аз бях толкова заета тогава, колкото е тя сега”, споделя Мими Иванова пък за по-младата си колежка в гилдията, която е дъщеря на една от сестрите й.

Навремето Мими била буквално затрупвана от ангажименти и едва смогвала да се връща до родния Хисаря, където през цялото време с трепет и обожание я е чакала бъдещата фолк звезда.

„Ходех там за по ден, за по два, и не смогвах с нищо. А детето е стояло отстрани, гледало е”, припомня си певицата. А Деси Слава всеки път притаявала дъх при вида й.

„Беше много сладка още като малка. И никога не посмя да запее пред нас с Развигор. Притесняваше се много”. А Развигор чува Деси как пее народни песни още като съвсем малка и буквално бил пленен от таланта й. Затова и двамата с Мими щедро насърчили таланта й да се развива именно с музика в живота си.

Но не само за музика, но и за външен вид Деси се стараела да подражава на популярната си леля. И в по-късен етап дори й признала, че се е учела не само да пее като нея, но и да се гримира, пише блиц. „Гледала ме е редовно как пея, как се приготвям преди концертите си и е повтаряла видяното. Деси е изключително талантлива, много е различна от повечето изпълнители в България”, казва Мими Иванова, която не сме чули нито веднъж до този момент да се изкаже лошо за не по-малко именитата си племенница.

Припомняме, че преди време Деси Слава трябваше да влезе в образа на колежката на именитата си леля – Ваня Костова, докато участваше в шоуто за имитации „Като две капки вода”. Тогава Мими я похвали, но и леко я скастри, за да я накара да извади най-доброто, на което е способна.