Бай Иван от село Чавдар: Сто камъка от жлъчката изхвърлих с този лек! Нов човек станах!

 

 

Бай Иван се е прочул сред една дузина села в региона, след като помогнал на почти всичките си съселяни с камъни в жлъчката да се освободят от тежките болки!

„Лошо ми беше, викам си – ще се мре. Готвеха ме за операция, но като чуех за болница и ми призляваше.

Слава на Бога, че чух оттук-оттам как народни лечители премахват камъни в жлъчката.

Поразрових се и направих тези смеси.

Изхвърлих над сто камъка! По-добро лекарство на света няма“, споделя бай Иван от село Чавдар, който помогнал на цялата рода и стотици страдащи хора да се справят с болежката си, пише докторбг.нет.

Чудната рецепта на бай Иван включва един килограм корени от магданоз, които обаче трябва да са ситно нарязани. Варим ги в литър вода дотогава, докато видим, че течността не е поизвряла и е останала наполовина. Оставяме после да изстине и прецеждаме.

Чак тогава добавяме 400 грама зехтин и сокът от един килограм изстискани лимони. Разбъркваме много хубаво цялата тази смес и я оставяме да се съхранява на тъмно, в затворен стъклен съд.

Всяка сутрин взимаме по една лъжица от сместа на гладно, а после още две лъжици – на обяд и вечерта, но преди да сме седнали на масата.

Тази рецепта има изпитан и доказан ефект за премахване на камъни в жлъчката, както и за пречистване и детоксикация на целия организъм. Има обаче и втора рецепта, която помага не по-малко от първата ако имате камъни в жлъчката или пясък.

За нея трябва да вземете три пакетчета с бял тамян. Вечерта е добре да сварите едното пакетче бял тамян в три чаши вода (кафени). Варите го, докато от течността остане само една чашка. На сутринта го прецедете добре и го изпийте – най-добре със сламка, за да не остава по зъбите и да не изрони болен зъб, ако имате такъв.

Тази процедура се прави три поредни дни като тамянът се вари всеки ден, за да е пресен – така, докато не свършите и трите пакетчета. Всяко от тях обикновено е по около десет грама.

Важно е да запомните, че вечерта на третия ден трябва да се пие глицерин, за да се завърши процесът и да може целият пясък и камъни в жлъчката да излязат и да бъдат изхвърлени от организма ни.

Допълн. коментари, въпроси и уточнения.

Бай Иван обаче е пропуснал да отговори на един въпрос, който би могъл случайно да възникне в главицата на някои по-задълбочаващи се… А именно , какво се случва ако в жлъчката има камък с големина 3 или 4 см ? Дали ще може да премине през жлъчен канал с диаметър 4мм ??

ОТГОВОР: Може и да може.., но може и да заседне! И да запуши канала. След което се налага спешна хирургическа намеса! Затова е по-добре да не се рискува „на сляпо“ , а да се направи предварително един ехограф , и ако се установи наличие на по-големи от 2 см камъни , те трябва първо да се разбият с други билки, и чак после да се изхвърлят с помощта на „бай Ивановата“ рецепта.

Затова алтернативната медицина препоръчва малко по-различен вариант ( наречен още „класически“) , който минимизира рисковете : Процедурата се предшества от съответна подготовка ( няколко дни), а самата процедура включва изпиване на 400 те мл. (масло + лимонов сок ) в рамките на половин час или дори наведнъж.

Този вариант има 2 МНОГО съществени предимства:

1. Дава възможност областта на черния дроб ХУБАВО да се загрее с помощта на грейка преди и по време на извършването.А това е задължително условие! Когато каналите са загрети, те се разширяват и така през тях могат да преминат по-големи камъни!

2. Прочистването става „залпово“ , под налягане. Това минимизира вероятността някое камъче да заседне из проходите.

Такова прочистване е много подходящо дори при липса на камъни! Правил съм го няколко пъти, излизала е и друга нечистотия, а организмът сам ни показва дали е бил доволен от процедурата – усещането след такова прочистване ( извършено правилно! ) не може да се опише с думи, ще усетите блаженство, каквото отдавна не сте изпитвали