Есмер все повече замязва на Джако! Руската красавица залиня покрай раздялата с Благо

 

 

 

Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев – Есмер Омерова, заприлича на Майкъл Джексън, видя HotArena.

Руската красавица вероятно е прибегнала до хирургическа интервенция на лицето. Нейната дясна скула е жестоко хлътнала. По същия начин преди години кралят на поп музиката режеше парче по парче от своя череп, за да придобие идеални пропорции.

Приликата между танцьорката и Джако става все по-поразителна. Есмер със сигурност има корекции на носа и устните. Покойният американец беше вманиачен в подобни интервенции. Според негови изследователи той е лягал под скалпела над 30 пъти, писа „България Днес“.

Благо Джизъса и Есмер се разделиха в началото на миналата година. Те обявиха, че бракът им е вече история. Тяхната рожба Елай остана да живее при рускинята. Наскоро тя публикува снимка как малчуганът се радва на кученце. Вероятно животното е било подарък от новото гадже на Омерова – собственика на зала за бойни спортове Макс Давидов.

Треньорът по бокс се опитва да разведри танцьорката след неприятния развод, но изпитва трудности. Двамата обикалят най-красивите места в Западна Европа. В общите им снимки усмивките на Есмер изглеждат изкуствени на фона на огромната обич, която изпитваше към Благо. Джизъса е известен със своя чар и отношението към нежната половинка от човечеството.

Рускинята изглежда доста отслабнала след раздялата.