Молитвата на Богородица е много силна, тя може да създаде истинско чудо

 

 

Подготовката за раждането на дете отнема много време и усилия. Да, и това, което трябва да се признае, ще ви са нужни много пари, за да купите необходимите неща.

Трябва ви абсолютно всичко. Но заедно с материалната помощ бъдещата майка се нуждае от защита и подкрепа.

В края на краищата, всяка жена иска да роди здраво бебе и в същото време да остане здрава. Именно в такива ситуации помага молитвата на Богородица  за децата и за помощ при раждане.

Молитва към Света Богородица за децата

Много често бременността и раждането са придружени от пристъпи на паника и страх: какво, ако нещо се обърка, какво ще стане, ако лош лекар или дете се нарани? В такива моменти са много важни утеха и духовна помощ. Молитвата на Пресвета Богородица за децата ще помогне да намерите мир . Кралицата на Небето винаги ще чува и ще помага на всеки, чиято молба идва сериозно. Чудотворният образ на Богородица отдавна е почитан от нашите предци. Не без причина се смята, че най-чистата Дева е всемогъщ  ходатай на страдащите майки. В потвърждение на това – много икони са свързани с образа на Дева Мария с Младенеца Христос.

На 8 януари православните вярващи почитат иконата на Божията майка „Помощница при раждане“ , известна като „Панагия“. Молитвата в този ден има специална сила. Вярващите искат безопасно раждане и здраве за новороденото и майката . Можете да се молите у дома и в храма. Винаги, когато страхът и съмнението се утаят в душата.

Ето защо,  преди раждането не забравяйте да направите малка, но много важна покупка – светия образ на Дева Мария, “помощница при раждане”. Неслучайно църквата ни учи, че тези, които се молят пред образа, не се обръщат към иконата, а директно към Божията Майка.

Силната молитва на Пресвятата Богородица за лесно раждане и раждане на здраво дете ще помогне да се намери мир и да се предпази от болести. Благодатните думи могат да се произнасят от бременни жени и техните близки. Главното е, че молитвата идва от сърцето.

 

МОЛИТВА ПРЕДИ РАЖДАНЕ

Приеми о Господарке на Божията Майка, плачещата молба на Твоите слуги към Теб. Виж на святата икона в утробата, която носи твоя Син и нашия Бог, Господ Исус Христос. Ако и ти си родила безболезнено, майката на скръбта и слабостта на синовете и дъщерите на човеците. Въпреки това, тя е тясно прикрепена към твоя вездесъщ образ и е докоснат от това, моли се Ти милосърдна майчице:

Ние милостиво избавяме и съчувствено стъпваме върху нас, грешниците, осъдени в болестта на раждането и в тъгата на нашите деца, милостиво избавяме и страдаме за нашите бебета, избавяме от тежката болест и горчивата тъга; Дайте им здраве и благополучие, и те ще се подхранват от сила със сила и тяхната храна ще бъде изпълнена с радост и утеха, защото сега и сега с ходатайството на детето ти от устата и онези, които са на власт, Господ ще извърши своята похвала.

О, Майко на Божия Син! Радвай се на майката на синовете на човеците и на слабите хора, като разбираш болестта на нас, скоро ще изцелиш, покай се от скърбите и скръбта си, угаси сълзите и въздишките на рабите си. Чувайки ни в деня на скръбта, пред иконата на твоя падащ и в деня на радостта и избавлението, ние благодарим с нашите сърца .

Кажи молитвите си към Престола на Твоя Син и нашия Бог, нека Той да бъде милостив към нашия грях и немощ и да покаже Своята милост към Неговото водещо име, така че ние и нашите деца да прославим Теб, Милосърдния Застъпник на нашия вид за вечни векове, Амин .

Дева Мария помага на всички! Всеки, който се обърне към нея за помощ, ще намери това, което иска. Молитвата на Богородица е много силна, тя може да създаде истинско чудо . Необходимо е съзнателно да се произнесат милостиви думи, мислите трябва да са чисти и искането трябва да бъде искрено.

Молитвата е голяма сила, така че трябва да я приемете сериозно. Можете да помолите за здравето си, както и за роднини и приятели. Запазете тази силна молитва на Света Богородица за децата и не забравяйте да споделите с приятелите си. Бог да ви благослови!