Кошмар в Одрин! Дюнерджия насече на парчета красивата си дъщеря, защото станала кючекчиня (СНИМКИ)

 

 

Готвач в дюнерджийница в Одрин е арестуван, след като тялото на дъщеря му било открито нарязано на парчета. Хасан Услу се заподозрян за убийството на 32-годишната си дъщеря Дидем, която е била денс танцьорка, съобщава „Сън“.

Услу разчленил тялото, използвайки ножа, с който реже месо за дюнер. Майката на жертвата – Сати Услу, и по-малката и сестра Озлем също за задържани от полицията в турската провинция Одрин за кървавото престъпление. По-късно Озлем е освободена.

Разчлененото тяло на танцьорката е намерено увито във вестници в близката гора от събирач на шишарки. Полицията използвала кучета, за да намери останалите части от тялото, всички отрязани много прецизно с точни удари.

Тъкмо това накарало разследващите да се насочат към бащата на жертвата. Той бил арестуван след претърсване на дома му заедно с други членове на семейството.

Твърди се, че Услу е признал, че е убил дъщеря си след скандал вкъщи, най-вероятно заради професията ѝ. След като бил отведен в гората той показал местата, където скрил частите от трупа.